Nakon veoma uspešnog nastupa prošle sezone u klubu Fest, beogradski rege pioniri i legende domaće scene Del Arno Bend, vraćaju se u Zemun – u petak, 19.aprila u 22h.

Del Arno Band nastavlja svoju koncertnu turneju! Nakon što su 25. januara objavili novi album „Ako ne znaš šta da radiš“ i održali veliki beogradski koncert u Domu omladine, slušamo ih i u Zemunu!

Za sve one koji nisu bili u prilici da dođu u Dom omladine, evo sjajne prilike da u Klub Fest u Zemunu uživo čuju novi album DAB-a koji je pokupio sve pozitivne reakcije publike i muzičke kritike. Na koncertu će pored novog albuma DAB-ovci izvesti i starije, dobro poznate hitove, koje publika zajedno sa njima u glas peva već decenijama.

Povezana vest:  Kako su izvođači i poznati doživeli EXIT 2013

Kao što su i obećali, članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiju i radili na novim stvarima, kako bi svojoj publici mogli da ponude muziku zbog koje je vredelo čekati sve ove godine. Na albumu „Ako ne znaš šta da radiš“ našlo se deset pesama, među kojima su i tri već objavljena singla „Još uvek ima nadeˮ, „Stari lekˮ i  singl „Meni se okreni“, ali i potpuno novih osam numera u kojima kažu da su napravili veliki iskorak.

Povezana vest:  Mimi Mercedez predstavlja Zla Riba Remixes

Prve recenzije su novi album Del Arno Band-a okarakterisale kao izdanje koji će zagolicati slušne centre slušaoca, razigrati im srca, ali i stihovima o aktuelnim društvenim temama pokrenuti ih da razmisle o svemu što nas okružuje.

„Nakon više od 30 godina rada Del Arno Band i dalje donosi albume koji pevaju o relevantnim temama i na relevantan način. Razigranost u srcu, ali i prst na čelu su neminovni nakon slušanja ovog izdanja.ˮ (Hardwired Magazine).

Povezana vest:  X FACTOR 2013, BOOTCAMP, Bilo je ovo veče teških odluka!

Prvi koncert Del Arno benda u klubu Fest ostavio je jako dobar utisak na njihove fanove, te je bilo sasvim očekivano da ovaj legendarni bend ponovo dođe u Zemun! Ne propustite druženje sa beogradskim rege pionirima, dođite u petak, 19.aprila u 22h u klub Fest!

Ulaznice za koncert Del Arno Bend-a u Klubu Fest po ceni od 600 dinara mogu se kupiti u pretprodaji na šanku kluba Fest i u FELIX Shop TC Sremska.

PHOTO: Zoran Stojković