hitoramaMTV izjava povodom razmirice između Nataše Bekvalac i Sergeja Trifunovića na snimanju novogodišnje Hitorame

 

 

Nakon reakcije Nataše Bekvalac na najavu Sergeja Trifunovića, koja je tek jedna od mnogobrojnih anegdota sa snimanja, novogodišnja Hitorama je uspešno snimljena. Nije loše da se ovakva i slična kreativna razmimoilaženja dešavaju u procesu nastanka emisije u kojoj se muzika izvodi uživo, jer je to samo znak da je svima bitno da ono što će izaći pred gledaoce bude najboljeg mogućeg kvaliteta.

Povezana vest:  Goran Karan najavljuje koncerte u Beogradu i Novom Sadu

 

Iako je video na kome se vidi nesporazum između Sergeja i Nataše izazvao dosta polemika i podelio javnost ko je bio u pravu, bitno je reći da se takve stvari dešavaju, ali su Nataša Bekvalac i Sergej Trifunović snimanje priveli kraju kao pravi profesionalci. Kao specijali gost MTV-ja u novogodišnjoj epizodi Hitorame, Nataša je izvela svoju pesmu „Čistija“, ali i numeru Kylie Minogue „Out Of My Head“.

Povezana vest:  S.A.R.S. ponovo osvaja uz „Buđav lebac" , saznajte ko se krije iza pseudonima NJEZZ

 

U novogodišnjoj Hitorami 31. decembra od 20 sati na kanalu MTV pored Nataše nastupiće beogradski DJ i ovogodišnji dobitnik MTV nagrade Marko Milićević Gramophonedzie,  grupa Negativ, Marčelo, Lollobrigida, slovenačka grupa Lellojamais i pevač Gušti. Pored njihovih nastupa, gledaoci će moći da vide i Natašin i intervjue ostalih izvođača, u krilu Deda Mraza, koga je ovom prilikom glumio upravo Sergej Trifunović.

Povezana vest:  Manifestacija Ritam Evrope u Novom Sadu i Zrenjaninu