Najveći hitovi Gabi Novak na koncertu u Beogradu 30. maja

///Najveći hitovi Gabi Novak na koncertu u Beogradu 30. maja

Najveći hitovi Gabi Novak na koncertu u Beogradu 30. maja

Veliki praznik muzike očekuje Beograd 30. maja u Sava centru, koncert-omaž Arsenu Dediću, legendarnom kantautoru, pesniku i boemu, pod nazivom SVE BILO JE MUZIKA.

U Arsenovu čast zapevaće neke od najvećih zvezda ovih prostora: Gabi Novak, Matija Dedić, Sergej Ćetković, Ana Stanić, Petar Grašo, The Frajle, Bojana Stamenov, Nikša Bratoš, Klapa Maslina, i specijalni gosti, Hor Kolibri. Gabi Novak će publici otpevati neke od pesama koje će uvek biti aktuelne i voljene, kao što su “Pamtim samo sretne dane”, “Kuća za ptice”, “On me voli na svoj način” i brojne druge hitove. Stihove Arsenove poezije kazivaće poznati beogradski glumac, Dragan Vujić Vujke koji će pružiti priliku da se ponovo čuju nezaborani stihovi uz koje su se mnogi zaljublivali ali i tugovali. Za sada je poznato da će Petar Grašo u Sava centar doneti “okus mora”, Ana Stanić podsetiće na stihove koje je Arsen posvetio jednoj od svojih muza, Mileni Dravić, dok će Bojana Stamenov izvesti njegovu čuvenu odu mladosti.

Povezana vest:  EXIT već po završetku festivala objavio aftermovie i najavio veliki jubilej 2020!

Ulaznice za koncert posvećen Arsenu Dediću, „Sve bilo je muzika“, mogu se nabaviti na blagajnama Sava centra, Ticket Vision (bivši Eventim) i na sajtu tickets.rs.

By | 2019-05-14T14:01:55+00:00 maj 14th, 2019|Muzika|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.