Veliki praznik muzike očekuje Beograd 30. maja u Sava centru, koncert-omaž Arsenu Dediću, legendarnom kantautoru, pesniku i boemu, pod nazivom SVE BILO JE MUZIKA.

U Arsenovu čast zapevaće neke od najvećih zvezda ovih prostora: Gabi Novak, Matija Dedić, Sergej Ćetković, Ana Stanić, Petar Grašo, The Frajle, Bojana Stamenov, Nikša Bratoš, Klapa Maslina, i specijalni gosti, Hor Kolibri. Gabi Novak će publici otpevati neke od pesama koje će uvek biti aktuelne i voljene, kao što su “Pamtim samo sretne dane”, “Kuća za ptice”, “On me voli na svoj način” i brojne druge hitove. Stihove Arsenove poezije kazivaće poznati beogradski glumac, Dragan Vujić Vujke koji će pružiti priliku da se ponovo čuju nezaborani stihovi uz koje su se mnogi zaljublivali ali i tugovali. Za sada je poznato da će Petar Grašo u Sava centar doneti “okus mora”, Ana Stanić podsetiće na stihove koje je Arsen posvetio jednoj od svojih muza, Mileni Dravić, dok će Bojana Stamenov izvesti njegovu čuvenu odu mladosti.

Povezana vest:  Snup Dog bi rado da bude sudija u "Idolu"

Ulaznice za koncert posvećen Arsenu Dediću, „Sve bilo je muzika“, mogu se nabaviti na blagajnama Sava centra, Ticket Vision (bivši Eventim) i na sajtu tickets.rs.