Globalni muzički fenomen nazvan „trap“ poslednjih godina doživljava svetsku ekspanziju. Već možemo govoriti o generacijama hiphopera koji su se oprobali u ovom žanru. Bez obzira na to da li naginju neuobičajenim ili pop formama, „trap pakovanje“ je garant uspeha.

Radric Delantic Davis, širom sveta poznat kao Gucci Mane, skoro dvadeset godina neprestano pleni pažnju publike, ali i drugih izvođača. Verovatno zbog prefinjenijeg osećaja za „konzumaciju“ ustaljenih žanrovskih alatki, ali i zbog sugestivnih tekstova i upečatljive pojave.

Povezana vest:  Za vikend GALIJA i BELGRADE SOUL SEXTET u Kapetan Mišinom zdanju u okviru Atrium Sessions

Nakon singla „Love Thru The Computer“, koji je uradio sa Justinom Bieberom, od danas je u opticaju pesma „Backwords“ u kojoj gostuje Meek Mill. Reč je o singlu sa klasičnom reperskom ekspresijom i prepoznatljivom treperskom matricom.

„Bacwords“ možda ne osvaja na prvu loptu, ali će vas ova pesma svakako naterati da je čujete iznova. Samim tim – zadatak je ispunjen!

Povezana vest:  Turneja grupe AC/DC druga po zaradi

Gucci Mene je do sada sarađivao sa eminentnim hiphoperima sadašnjice. Wiz Khalifa, Lil Skies, Young Thug samo su deo impresivnog spiska kom pridružujemo i etablirane veličine: Busta Rhymes, N.E.R.D., Drake, kao i pop zvezde Maroon 5, Mariah Carey i alt rok otpadnika Marilyna Mansona.