Whitesnake najavljuju spektakl na Tašmajdanu 27.juna

///Whitesnake najavljuju spektakl na Tašmajdanu 27.juna

Whitesnake najavljuju spektakl na Tašmajdanu 27.juna

Još samo deset dana deli nas do najvećeg rock spektakla u Srbiji ovog leta – koncerta legendarnog Davida Coverdalea i Whitesnake, koji će se održati u četvrtak 27.juna na Stadionu Tašmajdan.

Whitesnake su trenutno na aktuelnoj svetskoj “Flesh & Blood” turneji, na kojoj promovišu istoimeni novi album.

Harizmatični frontmen i njegov bend su ovog leta jedan od najtraženijih artista, kako na solo koncertima tako i na najvećim rock’n’roll festivalima na svetu – čuvenom “Download” festivalu u Donington Parku i “Rock In Rio” u Rio De Žaneiru.

Whitesnake su poslednji put nastupali u Beogradu u novembru 2015-e godine, te se za ovaj koncert traži ulaznica više u Srbiji i regionu, naročito što je ista najjevtinija na “Flesh & Blood” turneji.

Srpska publika je posebno naklonjena jednom od najboljih pevača na svetu, koji je podjednako posvećen našim fanovima, te su Whitesnake koncerti u našoj prestonici sinonim za dobru svirku i neverovatnu energiju koju Coverdale razmenjuje sa obožavaocima.

Njegov pozdrav i poziv našim fanovima možete pogledati ovde!

Ulaznice za Whitesnake koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na WHITESNAKE, 06.27 20:00 – ulaznica po sledećim kategorijama:

Povezana vest:  Otvoren konkurs za Jelen Demofest 08

–     Fan pit: 3.500,00 RSD

–     Parter: 2.500,00 RSD

–     Tribine: 2.500,00 RSD

By | 2019-06-18T11:30:20+00:00 jun 18th, 2019|Muzika|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.