kesha_nagrada_MTV_EMA_2010Ke$hin otac demantuj ćerkinu priču o detinjstvu bez oca

 

Ke$hina porodica našla se ovih dana u mnogim medijima nakon što se javio čovek koji tvrdi da je upravo on njen otac i koji ju je optužio da laže. Naime, poznata pevačica donedavno je pričala da ne zna identitet svoga pravoga oca, a kako se sada čini sve to je bio dobro smišljen marketinčki trik.

Povezana vest:  Elemental, SevdahBABY i Colorstar na Trenchtown festivalu

Inženjer i muzičar Bob Čemberlejn (Chamberlain) ostao je zapanjen i povređen Ke$hinim izjavama kako je detinjstvo provela bez oca i tvrdi kako je celo vreme s njom i njenom majkom Pebe Sebert održavao redovne kontakte tokom njenog detinjstva.

Njen otac Bob tvrdi da su provodili zajedničko vreme tokom njenog odrastanja te da čak i poseduje fotografije i pisma koja idu u prilog njegovoj priči. Nakon određenog vremena Bob i Ke$ha su izgubili kontakt, ali otac danas 23-godišnje pevačice iznenađen je kako ga je potpuno izbrisala iz pamćenja.

Povezana vest:  Koncerti Tonija Cetinskog i Jelene Tomašević na svečanom otvaranju Zemun parka

Tako je Bob dao izjavu za američki magazin Star gde tvrdi: -Bio sam u njenom životu od dana kada se rodila pa do njene 19. godine. Nakon toga smo izgubili kontakt i još dan-danas ne znam zašto.