boy_georgeBoj Džordž najavio okupljanje Kalčer Klaba

 

Engleski pevač Boj Džordž izjavio je da će se njegova grupa „Kalčer Klab“ ponovo okupiti iduće godine i najavio da su u planu turneja i novi album. Grupa „Kalčer Klab“ je poslednji koncert održala 2002. u Londonu, povodom 20. godišnjice postojanja, preneo je Nju mjuzikal ekspres.

Boj Džordž je rekao da će iduće godine grupa imati i novi materijal, koji će biti njen prvi od 1999. i albuma „Don’t Mind If I Do“.

Povezana vest:  Grupa Evanesens sprema album s elementima elektronske muzike

-Održaćemo pravu veliku svetsku turneju i imaćemo novi album – rekao je 49-godišnji pevač čije je pravo ime Džordž Alan O’Daud.

Njegov novi solo album „Ordinary Alien“ od ponedeljka je u prodaji u Velikoj Britaniji. Pevač je rekao da ga je za to studijsko ostvarenje delimično inspirisalo izdržavanje zatvorske kazne na koju je osuđen za prisilno zadržavanje muškarca u svom stanu.

Povezana vest:  Legendarni Električni orgazam u Domu omladine 20.aprila

-Pisanje pesama mi je poput držanja dnevnika. Pišem o veoma ličnim stvarima, iskustvu i svemu onome što je uticalo na mene i što mi je važno (…) Da, zatvor se dogodio ali imam utisak da je to bilo veoma davno – rekao je pevač.