vanna_sjaj

Vanna snimila video spot za pesmu Sjaj sa istoimenog albuma

Pesma Sjaj je  treći singl aktualnog albuma kojim se Vanna vraća na muzičku scenu i obeležava 20 godina rada.

Jedan od najboljih vokala hrvatske muzike i žena koja je ostavila trag na muzičkoj sceni, gostuje u emisiji Vremeplov, magazina In, Nove TV, u četvrtak 3. marta. Pogledajte presjek Vannine karijere, fotografije , spotove i sve ono zbog čega smo je zavoleli i volimo je i danas.

Povezana vest:  Koncert Bon Žovija uživo noćas preko Interneta

Vanna će sa gledateljima podeliti fotografije iz privatnog albuma, emocije , razmišljanja o puno lepih ali i ružnih stvari koje prate sve muzičare i njihov posao. Lepo je nakon pauze opet se družiti sa Vannom i u medijima a uskoro i na koncertima. Vannina koncertna promocija kreće uskoro, a najbolja najava za ono što vas očekuje je još jedan video spot za treći singl sa albuma Sjaj.

Povezana vest:  Dana Karić objavila prvi solo album

Energičan nastup na krovu Eurotower-a uvod je za predstojeće koncerte i live svirke kojima se Vanna posebno raduje. Bez obzira na hladan dan u Zagrebu Vanna i ekipa koja je radila na spotu profesionalno su odradili snimanje, i zaista se nadamo da će se spot svideti Vanninoj publici. Članovi benda koji prati Vannu na live svirkama, Predrag Martinjak, ujedno aranžer i producent pesme Sjaj, Goran Delač , Kristijan Zorjan i Vanna priredili su pravi performans i uživo pevali i svirali pesmu Sjaj na krovu jedne od najvećih zgrada u Zagrebu.

Povezana vest:  SHAWN MENDES JE MTV PUSH IZVOĐAČ U APRILU

Režija spota je i ovog puta pripala proverenom Vaninom poslovnom i privatnom partneru Andriji Vrdoljaku. Za Vannin rock imidž koji je vizualno prati energiju pesme i ideju spota pobrinuli su se frizeri iz Ruža Esprit Kerastaze studija te šminkerka Iva Milički.

Spot možete da pogledate OVDE!

{vsig}VANNA_SJAJ{/vsig}