BLOCK OUT

VELIKA ŽURKA + EKV TRIBUTE KONCERT 28. aprila, BLOCK OUT & KALASHNIKOV COLLECTIVE (IT) 29. aprila na Akademiji

Oliver Nektarijević – vokal grupe Kanda Kodža i Nebojša, Zerkman (truba/ ex-DAK) iz sastava Zerkman Big Bang, DJ Suicide, DJ B.K.O, Massiv Gox Selecta i Damian Selecta nastupiće u okviru Massive Hip Hop-Reggae-Dubstep-Drum’n’Bass žurke, u četvrtak 28. aprila u Velikom klubu Akademije!

Pre žurke, ljubitelje jednog od najvećih domaćih R’n’R bendova očekuje EKV tribute koncert grupe OUT, koja će nas u toku dvočasovne svirke podsetiti na neprevaziđeni opus Milana, VD-a, Bojana i Margite.

Koncert EKV tribute benda trajaće od 22h do ponoći, a žurka, koja će ujedno biti i rođendanski party Massiv Goxa :), od 00h do ranih jutarnjih časova.

Cena ulaznice za oba događaja biće 100 dinara.

Povezana vest:  Pixies na Zagrebačkom velesajmu odloženi za 30. avgust 2021. godine

Iste večeri u Malom klubu održaće se Underground hip hop party, sa početkom u 22h. Ulaz će biti slobodan.

BLOCK OUT NA AKADEMIJI

Tokom svoje proletnje turneje, alternativni beogradski sastav Block Out održaće koncert u klubu Akademija, u petak 29. aprila, sa početkom u 22h. Cena ulaznice za ovaj koncert biće 700 dinara.

Bend je nedavno objavio novu verziju pesme „Beograd spava“ grupe U škripcu, čiji video spot možete pogledati OVDE!

„Beograd spava“ datira iz 1983. godine, a Block Out najavljuje i objavljivanje diska na kome će se nalaziti spot, kraća radijska i kompletna devetominutna verzija pesme.

Block Out se od 26. marta, kada je nastupio na beogradskom Long Night festivalu, nalazi na velikoj turneji po gradovima regiona. Nakon Akademije, 2. jula sviraju u Podgorici, u okviru Gardens Rock Planet Kic festivala, a do sada su posetili Paraćin, Pančevo, Kragujevac, Niš, Novi Sad, Čačak i Banjaluku.

Povezana vest:  Album prvenac “Kakve godine” odličnog mainstream sastava Inbox postavljen na free download!

KALASHNIKOV COLLECTIVEKALASHNIKOV COLLECTIVE NA AKADEMIJI

Talijanski punk veterani KALASHNIKOV COLLECTIVE održaće koncert u petak 29. aprila u Malom klubu Akademije, uz podršku beogradskih bendova Weltschmerz i Trepanacija.

Kalashnikov Collective je stvoren 1996. na podu prljavog skvota u Milanu, kada su tri adolescenata –  čije su uši bile pune muzike bendova Wretched, Bad Religion i Clash, a glave pod dejstvom nebeskog libertarijanskog nektara – kroz svirku ujedinila vlastite utopije i strasti, odbacujući ušminkane autsajderske stavove i tada popularnu alternativnu muziku.

Tokom godina postava benda se menjala, a zvuk sazrevao, ali su uvek ostajali odani brzom i melodičnom izrazu, slobodarskom duhu i svojim DIY korenima.

Povezana vest:  Sopoćani sa Horsman Coyotom plasirali ”Jesmo, kako nismo”

Početak od 22h.

Ulaz: 250 dinara

HIP HOP & TRANCE ZA VIKEND NA AKADEMIJI

Rap žurka „Uranjanje“ odigraće se u subotu 30. aprila u Velikom klubu Akademije, uz učešće domaćih hip hop undeground izvođača.

Nastupaju: Zhozi Zho, Sale Tru, Marlon Brutal, Žobla Felna, Sale i Choda iz sastava Sick Touch, Blokovski & Supreme (Czr), Pokvarena Traka, Smoke Mardeljano, Gazda Paja, Iznohood i DJ Julio Batica.

Ulaz će biti besplatan za devojke do 23:30h, a karta će koštati 200 dinara.

Žurka počinje u 22h.

Već u nedelju, prvomajsko prazničenje ispraćamo sa AUDIO INFECTION – Psy Trance žurkom u organizaciji [:CyberNation:] Crew.

Full-On od sumraka do svitanja vrti DJ Duo Cypher & Subject 0, a cena karte biće 100 dinara. Početak je zakazan za 22h.