van_gogh_koncert_arena (3)

Van Gog radi na novom albumu Robuster

 

Beogradski rok sastav „Van Gog“ trenutno radi na novom albumu čiji je radni naziv „Robuster“, a ove nedelje samo u Hrvatskoj im je izašla CD i DVD kompilacija „Total – 25 Years“, za „Kroacija rekords“ (Croatia Records).

Bend frontmena Zvonimira Đukića-Đuleta na svojoj zvaničnoj strain www.musicvangogh.com naveo je još početkom aprila da rade u studiju na novom studijskom albumu, a zatim su se članovi posle kratkog odmora ponovo našli polovinom ove nedelje na presušavanju urađenih demo snimaka.

Povezana vest:  Pevač Hladnog piva sastavio bonton za upotrebu mobilnog telefona

-U kovitlacu zvuka ispunjenog robusnim gitarskim busterima, eksplozivnim bubnjevima i tekstualnim porukama, koje su se probijale kroz nikad snažniji i odlučniji Đuletov vokal, radni naziv albuma se sam po sebi nametnuo, i kao takav je i prihvaćen: ‘Robuster’ – saopštio je bend.

Zagrebačka kuća „Kroacija rekords“ je u četvrtak objavila u Hrvatskoj CD kompilaciju „Total – 25 Years“ sa 17 hitova, koju prati kao poklon DVD sa 23 spota

Povezana vest:  Nišville Jazz festival na EXIT-u

-‘Van Gog’ jedan je od najpoznatijih regionalnih rok bendova koji ove godine slavi 25 godina karijere. Iza sebe ima osam studijskih i pet lajv albuma i kompilacija i MTV-ijevu nagradu za najbolji bend regiona 2007. godine). Godišnjicu su odlučili obeležiti kompilacijskim albumom ‘Total’ – kaže „Kroacija rekords“.