CULT_promo_2

Pevač Kalta traži grilovane pileće grudi u Beogradu

 

Pevač britanskog hard-rok sastava „Kalt“ (Cult) Ian Estberi (Astbury) od organizatora koncerta 4. juna u Beogradskoj areni tražio je da mu obezbede odvojenu garderobu od gitariste Bilija Dafija (Billy Duffy) i ostalih članova.

-Dok će Dafi deliti garderobu sa ostalim članovima, Estberi je tražio da bude sam. Izgleda da je Ian alergičan na određenu hranu. Zamolio je da od hrane nikako ne bude nešto što u sastavu ima žitarice, čokoladu ili losos – saopštila je danas Beogradska arena.

Povezana vest:  PRESLUŠAJTE NOVI GIBONNIJEV ALBUM NA MTV.RS SAJTU

Estberi zahteva u garderobi četiri mirišljave sveće, nova izdanja časopisa Ju es ej tudej (USA Today) i Internešenal herlad tribjun (International Herald Tribune), dosta Fidži (Fiji) vode i energetskih i dijetalnih sokova, dok su mu od hrane dovoljne „grilovane pileće grudi i paradajz“.

-Dafi i ostali iz benda biće zadovoljni ako im se ostavi veća količina raznovrsnih slanih grickalica, tortilja čips (Tortilla Ćips) i freš salsa, kokice sa čedar sirom i slično, energetskih tabli (Odwalla, Cliff Bar ili Kashi) i korpe svežeg voća i povrća – navodi Arena.

Povezana vest:  U subotu u podne premijera spota “SHADY LOVE” grupe Scissors Sisters

Kako je najavljeno, „Kalt“ dolaze iz Holandije u Beograd u petak, dan uoči nastupa u Areni.