AD

Arrested Development žele da upoznaju fanove u Beogradu!

Desetak obožavalaca će u sledećih 7 dana imati priliku da putem medija osvoje jedinstvenu priliku da upoznaju bend!

Hip hop legende će se sa obožavaocima družiti posle koncerta 11. juna u Domu omladine Beograda, a posebno se raduju što će potpisivati albume i deliti autograme, jer u Srbiju dolaze prvi put! Pre Beograda, u kojem završavaju regionalnu turneju, posetiće Zagreb, Rijeku, Ljubljanu i Sarajevo.

Hip hop legende prvi put dolaze u naše krajeve, a karte za beogradski koncert su u pretprodaji na Blagajni Doma omladine, po ceni od 800 dinara!

Povezana vest:  Justinu Bieberu se na turneji PURPOSE pridružuje bend MiC LOWRY

Ovo će biti jedinstvena prilika da publika uživo doživi ovaj uticajni sastav, koji je globalnu muzički scenu zadužio velikim hitovima kao što su: „Everyday People“, „Tennessee“ i „Mr. Wendal“.

Speech, Motsho Eshe, One Love i Tasha Larae su vokali, a prate ih odlična postava koju čine Rasa Don za bubnjevima i JJ Boogie na gitari, te

Za’ na basu. Na regionalnim koncertima predstaviće publici presek hitova iz svoje bogate karijere!

Povezana vest:  DJ-evi i muzički producenti, spremite se! Organizatori Guča festivala raspisali javni konkurs kako “Kako zvuči beat u Guči”, prijave do 12. maja

Grupa, u kojoj sviraju vrsni muzičari – poznati ne samo po radu u Arrested Developmentu nego i saradnjama sa drugim umetnicima, na svojim nastupima slavi moć života, duhovnost, te porodicu i pretke od kojih smo postali, pa ne propustite priliku da budete deo tog slavlja!

Arressted Development se smatraju alternativom gangsta rapu s početka devedesetih i svakako jednim od najvažnih južnjačkih imena na američkoj hip hop sceni, poreklom iz Atlante, grada u kojem dominira crna i hispano zajednica.

Povezana vest:  Saksofonista Rudreš Mahantapa među zvezdama 31. Beogradskog džez festivala

Dvostruki dobitnici Grammyja za remek delo, debi album 3 Years, 5 Months & 2 Days in the Life Of…, Arrested Development od 1991. godine šire jedinstveni hip hop stil bogat vokalima i živim sviranjem, u šta će i domaća publika konačno imati prilike da se uveri uživo! Prošle godine izdali su album „Strong“, deveti po redu, koji dokazuje da su puni snage i jači nego ikad!