elvis_jackson

MTV premijera: Elvis Jackson – Street 45 u ponedeljak, 25. jul u 20:00

Regionalni MTV vam u ponedeljak, 25. jula u 20:00, donosi premijeru spota za novi singl „Street 45“ slovenačke grupe Elvis Jackson.

Nakon hitova „This Time“, „Not Here To Pray“, „Dry Your Tears“, „What Took You So Long“ i „Wake me Up!“, vreme je za još jedan video sastava Elvis Jackson! Numera „Street 45“ novi je singl sa aktuelnog albuma Against The Gravity.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD

Elvis Jackson su ovog puta odabrali pesmu koja nije tipičan punk rok hit sa reggae elementima. Spot za numeru “Street 45” je animiran i snimljen na relaciji Ljubljana – New York – Sarajevo. Za produkciju videa bila je zadužena produkcijska ekipa Knap Studio iz Sarajeva, koja se bavi sa kreativom i animacijom.

Povezana vest:  MARTINA VRBOS SKINULA HELLO OD ADELE

Članovi benda su u novom spotu prikazani kao virtuelni junaci, a glavnu ulogu tumači neidentifikovana žrtva nasilja, koja u svetu brzog tempa ostaje neopažena, postaje samo statistika. Sastav Elvis Jackson ima radno leto, s obzirom da ga provode na koncertima i festivalima. Sledeći veliki nastup bend će održati na festivalu Sziget, u četvrtak 11. avgusta.