Gibonni

Prodaja ulaznica počinje 01. avgusta u podne!

Gibonni 01.oktobra u Novom Sadu!

 

Popularni kantautor Zlatan Stipšić, poznatiji kao Gibonni, održaće svoj dugo očekivani veliki koncert u Srbiji 01. oktobra 2011. godine u Velikoj Sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina – Spensa u Novom Sadu u organizaciji AAA produkcije. Gibonnni će u Novom Sadu nastupiti u okviru promocije albuma

„Toleranca“. Iako je Gibonni u decembru prošle godine održao koncert u Subotici, ovo će biti prvi put da najpopularniji hrvatski kantautor u regionu održi koncert kod nas koji će moći da primi veći broj njegovih mnogobrojnih fanova!

Povezana vest:  Tomi Li: Albumi su prošlost

Prodaja ulaznica za koncert Gibonnija u Velikoj sali novosadskog Spensa (SPC Vojvodina) počeće u ponedeljak 01. avgusta tačno u 12 časova. Zavisno od mesta sa kog želite da posmatrate Gibonnijev nastup, karte možete kupiti po sledećim cenama: 1990 din (parter), 2390 din (zapad 1), 1790 din (zapad 2) i 2590 din (istok). Ulaznice mogu da se nabave na prodajnom mestu Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, blagajni novosadskog Spensa,* *biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata i SC Ušće – info pult. Broj ulaznica je ograničen.

Povezana vest:  Predstavljen prvi tablet klavir na svetu

Nakon što je sa posljednjim albumom „*Toleranca*“ (2010), osvojio pet nagrada Porin, uključujući i onu u kategoriji albuma godine, i dostigao dijamantki tiraž, Gibonniju je stiglo još jedno vredno priznanje. Naime, ugledni magazin Los Angeles Times, uvrstio ga je na listu 15 muzičara koji zaslužuju da svet, i posebno Amerika, čuje za njih.

Poznat i po svom humanitarnom radu, Gibonni podstiče i učestvuje u brojnim dobrotvornim akcijama, a od 2003. godine najviše kao ambasador Unicefa.

Povezana vest:  Troye Sivan iznenadio novom pesmom