RobbieWilliamsNovi Album Robbie Williamsa izlazi za Universal Music!!

Novi album Robia Williamsa za Universal Music, je planiran za sledeću godinu, a biće rezultat rada vodeće muzičke izdavačke kuće i kreativnosti i talenta najuspešnijeg britanskog muškog vokala.
Novi studijski album biće prvi posle albuma Reality Killed The Video Star iz 2009. godine, i  predstavljaće njegov novi kreativni poduhvat nakon ponovnog okupljanja benda Take That.
“Ja sam oduševljen što se priključujem Universal familiji, pogotovo u ovom trenutku za koji smatram da predstavlja najzanimljiviji deo moje celokupne karijere!” rekao je Robbie Williams!
Predsednik / generalni direktor Universal Music Group – Lucian Grainge je dodao: „Ovo je veliko zadovoljstvo! Raditi sa Robbiem i njegovim timom, i imati mogućnost da podržimo ovu neverovatnu fazu njegove karijere… to je zaista jako uzbudljivo“
Robbie Williams je do sada u okviru svoje solo karijere prodao preko 60 miliona albuma, i osvojio najviše Brit Awards nagrada u istoriji!
Album kojim je obeležio 20 godina karijere In And Out Of Consciousness – Greatest Hits 1990 – 2010 bio je najprodavaniji album u kategoriji “greatest hits”.
Sa svojih čak sedam albuma, Robbie je zauzeo pozicije #1 na UK listama albuma.
Na manifestaciji Brit Awards 2010. godine Robbie je primio i prestižnu Outstanding Contribution to Music nagradu.
Ove večeri je Robbie proslavio i 20 godina muzičke karijere izvevši njegove najveće hitove uživo pred publikom Brit Awardsa!
Sve ovo samo potvrđuje da je Robbie Williams najnagrađivaniji, najprodavaniji i najuspešniji izvođač u Britaniji!
Predstojeći album, koji se već uveliko snima u Robbievom studiju u LA-u, biće izdat na jesen 2012. godine, naravno pod okriljem Universal Musica!

Povezana vest:  Lana del Rej novo lice "Jaguara"