Beyonce-wedding-dress-1

Bijonse objavila fotografije sa venčanja

Bijonse se udala za Džej-Zija pre tri godine, a venčanje je bilo obavljeno u tajnosti. Mediji nisu imali pristup ovom događaju, a nekoliko stotina telohranitelja je bilo angažovano za venčanje. Međutim, sada je svim fanovima data prilika da vide kako je Bijonse izgledala u venčanici.

Venčanicu je dizajnirala njena mama Tina. Fotografije na kojoj Bijonse oblači haljinu bez šminke i uz pomoć najdražih, pevačica je objavila na radost njenih fanova.

Povezana vest:  Džastin Biber i Selena raskinuli zbog lošeg društva?

Na venčanju u aprilu 2008. godine bilo je oko 200 gostiju uključujući i Keli Rouland i Mišel Vilijams, repere Farela Vilijamsa i Kanjea Vesta, zatim pevača Krisa Martina i njegovu suprugu Gvinet Paltrou. Venčanju su prisustvovali i Dženet Džekson i njen suprug, producent Džermejn Dupri, zatim Ašer, Vajklif Žan, Dženifer Hadson i Džejmi Foks. Svi oni dokayali su da su pravi prijatelji jer vest nije procurela u javnost.

Povezana vest:  Van Gogh u Podgorici, Nišu, Beogradu, Ohridu...

Od članova porodice bili su mladoženjina majka Gloria kao i kompletna Bijonsina porodica. Prostor gde se održalo venčanje bio je ukrašen sa 60.000 belih orhideja uvezenih sa Tajlanda, koje su koštale pola miliona dolara.