Uzbuđenje i zabava u muzičkom takmičenju „Stars“

stars_ivana_selakovU četvrtak 26.februara na Televiziji Košava emitovana je još jedna emisija pevačkog takmičenja „Stars“. Zabave i uzbuđenja je kao i obično bilo na pretek a mladi takmičari su gledaoce držali priljubljene uz male ekrane tokom cele emisije.
Najzaslužniji za dobru zabavu bili su Rade Maravić koji je na bini izveo fantastičan „moon walk“ zatim Dražen Milošević koji je još jednom potrvdio svoj kvalitet otpevavši pesmu „Lud i ponosan“ i Irina Simulov koja je potpuno osvojila žiri i publiku pesmom „I’m so exated“.
Žiri koji čine Bane Opačić i Cveta Majtanović sa trećim članom žirija, gošćom, popularnom pevačicom Ivanom Selakov, se dobro nasmejao i zabavio slušajući takmičare sedme grupe.
No, ipak, žiri je morao da donese i neke teške i pomalo surove odluke. Naime, Ivana, Cveta i Bane su neke takmičare izbacili iz trke za vrednu nagradu. Razlog za suze imali su Marija Milanović, Branka Pantelić, Rade Maravić i Dragana Cmiljanić, dok ostali takmičari nisu krili oduševljenje za pruženom šansom da pobede i pojave se direktno u finalu Radijskog festivala sledeće godine, debituju na Radijksom festivalu u maju ove godine, dobiju maxi singl i sopstevnu promociju u javnosti.
Potraga za novom muzičkom zvezdom Srbije se nastavlja…

Povezana vest:  Večeras koncert primadone Jadranke Jovanović u SC