Big Snow 1

Big Snow i Vrooom nagrađuju
 
Big Snow festival i grupa Vrooom vas pozivaju da učestvujete u stvaranju najvećeg zimskog muzičkog festivala, koji će se održati u martu 2012. na Kopaoniku.
Posetite Facebook stranicu Big Snow festival Kopaonik i ostavite svoj komentar kao odgovor na pitanje: Koji biste domaći bend dodali postojećem lineup-u festivala?
Predlažemo vam par opcija, a vi imate slobodu da dodate vaš omiljeni bend, ukoliko smo ga izostavili!
A) Gramophonedzie
B) Mistake Mistake
C) Intruder
D) Deca Loših Muzičara
E)___________________
 
Najaktivnije učesnike glasanja na Facebooku nagradićemo ulaznicama za Big Snow festival, a svi koji budu došli 16. decembra na besplatan koncert grupe Vrooom (i tom prilkom glasali), imaće mogućnost da osvoje fenomenalnu glavnu nagradu – paket aranžman za jednu osobu za svih 7 dana festivala (obezbeđen smeštaj + ulaznice za festival).
Grupa Vrooom poklanja obožavaocima koncert koji će se održati u Kulturnom centru Grad u petak, 16. decembra. Biće to premijera nove spektakularne postave benda koja će tom prilikom izvesti najveće hitove
Vroooma, ali i pesme sa novog albuma INPUT koji je 24. juna ove godine objavila online etiketa festivala Exit, gde je izdanje dostupno za besplatno preuzimanje.
Već smo ranije najavili da će na Big Snow festivalu na 10 bina u sedam dana nastupiti više od 100 izvođača iz celog sveta, a od domaćih Vrooom, Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn…
I naravno, nastavite da pratite Fb stranu Big Snow festivala i sajt www.bigsnow.rs kako biste saznali koji je to domaći bend dobio najviše vaših glasova, zahvaljući kojima će uz regionalna i svetska imena muzičke scene nastupiti na jednoj od 10 bina Big Snow festivala na Kopaoniku – centru planinske zabave Evrope od 23. do 30. marta.
Zabavite se, izaberite bend koji želite da čujete i obezbedite svoje mesto na događaju godine.
Povezana vest:  EUROSONG 2010, Izabrano drugih deset finalista