exit 4

Sutra prve ulaznice za Exit za 4490 dinara!

Prve ulaznice za Exit festival 2012. po ceni od 4490 dinara biće u prodaji u petak 16. decembra tačno u podne na sajtu Gigstix.com! Exit je za najbrže ponovo pripremio super popust, i to od čak 60% od redovne cene ulaznice. Broj ovih ulaznica je veoma ograničen, a najbrži koji se budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da kupe do 4 ulaznice po toj ceni.

Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za Exit, a tu su i brojna druga iznenađenja. Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6990, a redovna cena 10990 dinara. Trinaesti Exit festival održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Povezana vest:  Muzički maraton od podneva do ponoći u čast Šopena

Exit se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinelo toliko sjajnih koncerata, pozitivne energije, novih pokreta i ideja. Na festivalskim binama svirali su najaktuelniji  izvođači savremene muzičke scene, ali i dobro poznate muzičke legende Jamiroquai, Pulp, Bad Religion, Arcade Fire, Portishead, Underworld, M.I.A, Deadmau5, Fedde Le Grand, Digitalism, Grove Armada i mnogi drugi. Za sve one željne drugačijeg provoda i inovacija tu su bili 3D disco, Silent disco, Zip-Line i naravno neprestana i potpuno avanturistička devetodnevna žurka u kampu.

Povezana vest:  Majli Sajrus se povlači iz javnog života!?

Da Exit nije samo muzički festival, potvrđuju brojne inicijative, kampanje i programi namenjeni podršci mladima  sa naših prostora.  Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2000 talentovanih ljudi.

Festival aktivno i uspešno promoviše i domaću muzičku scenu kroz Exit label, online etiketu na kojoj je do sada predstaviljeno preko 20 najaktuelnijih albuma na domaćoj i regionalnoj sceni koji su dostupni za besplatan download. Mnogi od njih svirali su na najvećim festivalskim binama, ispred publike iz celog sveta. Na Exit etiketi su do sada objavljeni Darkwood Dub, Disciplin A Kitschme, Obojeni Program, Partibrejkers, Marko Nastić aka Fatboy Jr, Kanda, Kodža i Nebojša, Eva Braun, Jarboli, Ritam Nereda, E-Play, Trance balkan Desorganisation, Žene Kese, Nežni Dalibor, Lollobrogida, Overdrive, Killo Killo Banda, The Good Guys, Generacija bez Budućnosti, Laura 2000, Stuttgart Online, Popečitelji, Multietnička atrakcija, Ringišpil, Ola Horhe, Repetitor, Vrooom.

Povezana vest:  Zagrevanje za 49. Gitarijadu počinje 25. Jula

I naredne godine Exitmusic.rs biće mesto susreta najnovijih muzičkih izdanja i hiljada radoznalih posetilaca i fanova a nova imena biće uskoro objavljena.