ASOT Armin

Objavljen spisak DJ-eva za  A State of Trance u Beogradskoj areni
Globalni trens spektakl, Armin van Bjuren (Armin van Buuren) i A State Of Trance nastupaju u Srbiji, 3. marta 2012 u Beogradskoj areni! Ovaj događaj organizuje  Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za prethodni i budući Sensation u Srbiji.
Vrshunski DJ-evi koji će nastupiti u Beogradu, pored Armina, su sledeći: Andy Moor, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise, Simon Patterson.
Prodaja ulaznica počinje u petak, 16.decembra, po ceni koja je posebno prilagođena fanovima u ovom regionu! Regularna cena karte iznosi 2.900 dinara, odnosno 29,50 evra, VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, tj. 80 evra, a Sky Deluxe karte uz samu binu  iznose 10.000 dinara, tj. 100 evra.  Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i  online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com. Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ ASOTBelgrade.
Arminov  A State of Trance (ASOT) je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu, koji svoje jubileje slavi organizovajem velikih događaja na dva kontinenta u trajanju od četiri nedelje. Ove godine, ASOT 550 kreće iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los  Anđeles, Majami i Den Boš).
A State Of Trance dovešće u Beograd mnogobrojne fanove širom sveta, kao što  se dogodilo i 2011. godine kada je Insomnia Global SEE organizovala Sensation, takođe u Beogradu.
Povezana vest:  Crna Gora u Sea Dance festival ulaže 5 miliona evra!