Ella Dvornik 01

Dupla MTV Premijera: Massimo – “DODIRNI ME slučajno” i Ella Dvornik– “ROĐENI U KRIVO VRIJEME”
 
Dupla MTV Premijera ovog ponedeljka, 23. januara u 20:00, donosi dva nova, dugoočekivana spota: Massimov “Dodirni me slučajno” i video Elle Dvornik za numeru “Rođeni u krivo vrijeme”.
Aktuelni Massimov singl „Dodirni me slučajno“ dobio je i svoju video ekranizaciju koju MTV premijerno predstavlja. Priča spota nas vodi od fatalnog početka i teških trenutaka koje glavni akter proživljava usled nerealizovane ljubavi, do trenutka u kojem on veruje da postoji prilika za njih dvoje u nekoj dalekoj budućnosti. Moli je da mu da snage da se izvuče s dna, makar i slučajnim dodirom. Reditelj spota Tomislav Marić, inspirisan orijentalnim elementima pesme, koja u sebi ima i ponešto od starogradskog zvuka, angažovao je za snimanje plesačicu Natašu Moskaljov. Ona je u svojoj koreografiji otplesala široku lepezu pokreta, odgovarajući tako na stihove koje on upućuje svojoj dragoj.
“Ponekad je teško preneti emociju pesme i potpuno se uživeti, no zato i radim samo s nekoliko ljudi, kao što je Tomica, pred kojima se mogu potpuno ‘ogoliti’ i dati najbolje od sebe” – kazao je Massimo, dodavši da je i na snimanju ovog spota, kao i prošlog „Iz jednog pogleda“, zbog vremenskih (ne)prilika morao da ponavlja neke scene. Spot je sniman u dvorcu Bežanec, u malom zagorskom mestu Valentinovo, kao i na nekim lokacijama u Zagrebu, a ovo je prvi Massimov video koji je režirao Tomislav Marić.
Nakon prvog singla “Vrati mi sve” koji je na godišnjoj MTV-jevoj “Domaćici” zauzeo deveto mesto (što je najviša pozicija za debi singl), Ella Dvornik vraća se sa novom pesmom. “Rođeni u krivo vrijeme” naslov je novog singla autora Danijela Bubića s kojim se mlada zvezda približava objavi svog prvog albuma. Spot je decembra 2011. godine snimljen u Zagrebu, a u njemu se pojavljuju Ella i njen bend. Video je režirao Andro Račić, a u nekim scenama protagonisti se vraćaju u Srednji vek, za šta su korišćeni kostimi iz Reda Srebrnog zmaja.

 

Povezana vest:  Bjork: Pop muzika je površna