Sergej Cetkovic za Dejana Kovacevica

Muzičke zvezde nastupile na velikom humanitarnom koncertu  za Dejana Kovačevića, akcija pomoći Dejanu se nastavlja
 
Milos Bikovic i Dejan KovacevicU dvorani centra „Sava“ održan je humanitarni koncert na kom su nastupila velika imena domaće muzičke scene. Za Dejana Kovačevića su ovom prilikom pevali Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Neda Ukraden, Merima Njegomir, Kaliopi Bukle, Aleksandra Radović, Milan Stanković, Rada Manojlović, Nataša Bekvalac i drugi. Koncertu je prisustvovala predsednica Narodne skupštine Slavica Đukić-Dejanović, kao i predstavnici Narodne kancelarije i Kabineta predsednika Republike.
Nastup izvođača bio je obogaćen pratnjom Narodnog orkestra Radio-televizije Srbije, a program je vodio Dejan Pantelić. Na opšte oduševljenje publike, prisutnima se obratio i Dejan Kovačević kao domaćin koncerta koji je izrazio veliku zahvalnost svima koji su ga podržali u nastojanju da sebi obezbedi normalan život i pošalje poruku da je uz snagu volje sve u životu moguće postići.
„Želeo bih od srca da se zahvalim svima vama koji ste aplauzima večeras bili moje produžene ruke. Sada znam da nisam sam i da imam tako mnogo prijatelja što me čini najsrećnijim čovekom na svetu“, istakao je Dejan Kovačević.
Akcija pomoći Dejanu se nastavlja, a svi zainteresovani građani svoj doprinos mogu dati uplatom na njegov žiro račun broj 200-36656000-49. Sredstva koja se prikupe biće namenjena rešavanju stambenog pitanja mladog heroja koji je veliki deo života proveo u bolnicama i živeći kod prijatelja.

 

Povezana vest:  ERIC nas uvodi u letnje stanje uma sa „Driving To The Sea"