TBF 3

„Grad spava“, novi singl TBF-a,u etru od 15. februara
 
Najveći hrvatski bend koji je oborio sve rekorde sa svojim „Pistaccio metallic“ spektaklom u regionu, u ovo belo zimsko doba, u etar izbacuje treći singl sa najnovijeg albuma – pesmu „Grad spava“! Nakon sjajnih uspeha prva dva singla – „Mater“ i „Veseljko“ koji su osvojili publiku najrazličitijih generacija, novi singl stiže u pravom trenutku, u  uspavano zimsko vreme.
Trenutno najtraženija šestorka razmišlja i o ideji za spot za „Grad spava“, o čemu ćemo vas uskoro obavestiti. Do tada, dok osluškujete disanje svoga grada, opustite se i uživajte uz već svima dobro poznati hit.
O novom singlu, Saša iz TBF-a kaže:
„Treći singl sa aktuelnog albuma TBF-a Pistaccio Metallic, pjesma Grad spava je svojevrsni splitski nokturno samotnog šetača, kronika trenutka grada u posrtanju, glas pokreta otpora koji se polako ali sigurno budi i simboličko negiranje stvarnosti kreirane u iskvarenoj igri ogrezloj u gluposti i pohlepi moćnika bez osjećaja za lijepo.“
Što vam TBFovci pripremaju u budućnosti, pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici, kako biste uvek prvi saznali sve najtačnije informacije i tačno locirali bend u svakom trenutku.
U svakom slučaju pripremite svoje, oči, uši, glasne žice jer … ovo je tek početak, Pistaccio metallic ludnica se nastavlja!
Poslušajte „Grad spava“ od 15.02.2012. na svim radio stanicama širom našeg lepog regiona!

 

Povezana vest:  Peppersi ostali bez gitariste