Fran PereaZvezda Seranovih Fran Perea u junu svira u Beogradu?

Fanovi Seranovih sigurno sada vrište od sreće jer jedan od najpopularnijih španskih pevača i glumaca Fran Perea, koji je postao poznat našoj publici po ulozi Markosa u seriji Seranovi, kako se suška po beogradskoj čaršiji, održaće koncert u Srbiji početkom juna.
Fran Perea planetarnu je slavu „zaradio“ ulogom Markosa Serana u seriji koja se prikazivla u nekoliko desetina zemalja, čak je pevao i uvodnu špicu, pesmu „Uno mas uno son siete”, što mu je omogućilo da se publici nametne i kao odličan pevač. 
Njegov prvi album „La chica de la habitación de al lado” iz 2003. urađen je u potpunosti u skladu sa serijom i ulogom Markosa, a prodat je u četiri platinasta i jednom zlatnom tiražu. 
Drugi album „Punto y Aparte” svetlo dana ugledao je 2005. Godine i ponovio je uspeh njegovog prvenca. Fran Perea trenutno radi na trećem albumu, dok istovremeno gradi svoju filmsku karijeru. 
Inače, Fran Perea će biti treći glumac iz „Seranovih” koji dolazi u posetu Srbiji, budući da su 2008. to već učinili Natalija Sančez i Viktor Elijas.

Povezana vest:  Pogledajte kako takmičari X Faktora provode svoje slobodno vreme!