beyonce_blue_ivy
Bijonse ćerku nazvala prema drvetu koje je videla na Hvaru

Nakon što je rođena malena Blu Ajvi Karter, mnogi su se pitali odakle njenim roditeljima, Bijonse i Džej-Ziju, inspiracija za to ime, koje su čak i zaštitili autorskim pravima, a sada je otkrivena i ta misterija
Bijonse i Džej-Zi postali su roditelji na samom početku ove godine, a deo letnjeg godišnjeg odmora proveli su i na Hvaru. Upravo tamo, odmarajući se i uživajući pokraj prekrasnog mora, plaža i prirode, Bijonse i Džej-Zi su došli na ideju kako nazvati svoju kćerkicu.
Naime za vreme jutarnje šetnje Hvarom, Bijonse obučena u kratku suknjicu i topić koji su otkrivali trudnički stomačić i njen suprug Džej-Zi koji se snimio celi događaj, naišli su na drvo koje ih je inspirisalo za ćerkino ime.
-Jutros dok smo šetali naišli smo na ovo predivno plavo drvo. Mislim da se zove plavi bršljan. Biće vrlo prikladno – rekla je Bijonse i već tada odlučila o imenu svoje kćeri. Kasnije su Bijonse i njen suprug i zaštitili to ime kako bi sprečili da itko na njemu zaradi, te samo oni imaju pravo korištenja imena Blue Ivy Carter u svrhu prodaje proizvoda.

Povezana vest:  Danica Karić se vraća na muzičku scenu pesmom „Kada si tu“