Rasprodate najskuplje ulaznice za Marizu!

marizaNajskuplje ulaznice po ceni od 2.700 dinara za koncert fado dive Marize u beogradskom Sava centru 10. aprila RASPRODATE SU, a ostale za 1.800, 2.200 i 2.500 dinara takođe se izuzetno brzo prodaju na blagajni dvorane.
Činjenica da su u kratkom roku razgrabljene najskuplje ulaznice, po četvrti put potvrđuje koliku popularnost i poštovanje uživa u Srbiji Portugalka Mariza, koja je bez teškoća punila Sava centar 2005, 2006. i 2008. godine (kao i jednom Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu). 
Ukupno Marizu je gledao i slušalo do sada u Srbiji preko 11.000 ljudi, a 10. april je prilika da se broj poveća za novih 3.672 (kapacitet Sava centra). Uostalom koliko se izvođača srpskih, regionalnih i svetskih može pohvaliti da su u pet godina punili prestižnu beogradsku dvoranu četiri puta?
Portugalka fantastičnog glasa, najpoznatija ambasadorska fada u svetu, vraća se četvrti put u Beograd i Sava centar u okviru svetske turneje povodom nedavno objavljenog koncertnog DVD-ija „Terra en Concerto“?
-Nikad ne radim dva ista koncerta! Imam neku osnovnu liniju na koju se u početku oslonim, ali ne znam kuda će to otići. Publika čini 60 posto koncerta, ne umetnik. Publika ti može sve dati. Ako je stidljiva, stidljiv je i koncert. Ako je energična biće i koncert energičan. Koncertom publika komanduje. Ona to ne zna, ali je tako. A svaki put kada dođem u Srbiju, mene čeka neko veliko iznenađenje – kaže Mariza pred dolazak u Beograd.

Povezana vest:  Arsen Dedić nastupa na Kolarcu, uz klavirsku pratnju svog sina Matije