Metallica_Nuremburg_bbgunsm

Guitar Hero Metallica takmičenje
 
Universal Music Serbia, 24 sata, Arena Beograd, Delfi knižare i ExtremeCC, vas pozivaju da se prijavite na Guitar Hero Metallica takmičenje i dobijete priliku da upoznate Metallicu!
U susretu najvećem muzičkom događaju ove godine, pozivamo vas da posetite www.24sata.rs i da se prijavite za Guitar Hero Metallica takmičenje kako bi osvojili neverovatne Metallica poklone.
Šezdesetčetvoro prijavljenih će učestvovati u našem specijalnom Guitar Hero Metallica koncertu koji će se odigrati u subotu, 5. maja, u DELFI knjižari u Studentskom Kulturnom Centru. Oni koji budu najbolje savladali zadate pesme Metallice očekuju i vredni pokloni.
Prijavi se i postani pravi gitarski heroj na jedan dan i očekuju te super pokloni koje su pripremili Universal Music Serbia, 24 sata, Arena Beograd, Delfi knižare i ExtremeCC.
Od poklona izdvajamo: Meet & Greet sa bendom na ušću, igricu Guitar Hero Metallica, Metallica CD Boxset, Knjige i još mnogo mnogo toga…
Prijave su otvorene do četvrtka 03. maja u podne – zato požurite i prijavite se na www.24sata.rs!
U Delfi knjižarama pored celokupnog muzičkog kataloga Metallice i karata za koncert u Beogradskoj Areni možete naći i Guiter Hero Metallica Igricu, biografiju benda na srpskom i knjige o bendu na engleskom jeziku. Takođe posetioci Delfi Knjižare će moći i da se prijave za takmičenje na licu mesta.
Guitar Hero, video igra koja simulira sviranje gitare je postala planetarni fenomen i  po mnogima predstavlja jednu od najzaraznijih i najzabavnijih igara svih vremena. Guitar Hero Metallica pruža igračima mogućnost da odsviraju 49 vrhunskih pesama, od kojih je 28 iz opusa ovog benda, a ostalih 21 su izbor pesama drugih bendova koje su omiljene, ili su bile najinspirativnije članovima Metallice tokom njihove karijere.
24 sata su urbane gradske novine, koje sadrže kratke pregledne i najnovije vesti iz grada, zemlje i sveta, sa svim potrebnim servisnim informacijama i dosta zabave za Beogradjane. Potpuno besplatno ih možete naći na preko 330 distributivnih mesta širom grada, pratiti na 24sata.rs ili svakog jutra početi dan sa e-24sata koji će vas čekati u inboxu.
METALLICA se vraća u Srbiju i izvešće ceo “Black album”. Enter Sandman, Sad but True, The Unforgiven, Wherever I May Roam, Nothing else matters odjekivaće na Ušću 8. maja. Bend će takođe svirati i pesme sa ostalih albuma.
“Black album” bio je na prvim mestima top lista u više od 25 zemalja i prodat je u više od 25 miliona kopija širom sveta. Objavljen je 1991. bez naslova a naziv “Black album” krunisala mu je javnost zbog crnih korica.
U prodaji su ostale još jedino ulaznice za parter po ceni od 3300 dinara.
Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com

 

Povezana vest:  tam singlom „dugo“ budi sećanja na letnju ljubav