MVP 

DUPLA MTV PREMIJERA: SevdahBABY „JUN“ I MVP „HAJDE LAGANO“
 
SevdahBABY nastavlja svoj plan o redovnom, tromesečnom izdavanju singlova. Posle spota za numeru „Izvini dušo izvini“, Milan Stanković, poznatiji pod producentskim imenom SevdahBABY, se okreće svojim korenima – french disco ritmovima, pomešanim sa orijentalnim uticajima. „Jun“ je instrumentalna tema, nešto na šta nismo navikli od ovog producenta, ali je njen zarazni gruv ono što beskompromisno komunicira sa slušaocem, čak i bez reči.
Video spot koji prati ovu muzičku temu je prava letnja razglednica Beograda, sa njegovom arhitekturom, ljudima i pre svega slikama letnjeg sunca. Dinamika je glavna tema ovog videa, koji je ujedno i rediteljsko – producentski debi Milana Stankovića, kompletnog autora ovog audio-vizelnog dela.
Singl će od 5. jula biti dostupan za download na Traxsource.com, a dve nedelje kasnije i na svim ostalim relevantnim Internet prodavnicama muzike. Izdavač je etiketa „Blacksoul Music“ (www.blacksoulmusic.com), poznata po izboru kvalitetne house muzike.
„Jun je jednostavna letnja tema, savršeni soundtrek za vožnju pored Jadranskog (ili naravno, bilo kog drugog) mora.“ Izjavio je SevdahBABY.
Beogradska grupa MVP, koja je svojom filozofijom i pozitivnim stavom prikupila ogroman bro istomisljenika i poštovalaca njihove muzike, napravila je remix pesme „Hajde polako“, koju je napisao i izvodio muzičar Milan Delčić – Delča iz grupe Delča i Sklekovi.
„Delča je pre svega bio veliki čovek i muzičar, a ovim gestom želimo da pokažemo da njegovo ime nije zaboravljeno“, reko je Bane Lalić, pevač grupe MVP.
Pesmu „Hajde lagano“ MVP su premijerno izveli na koncertu za Srpsku novu godinu u Belexpocentru, gde su nastupili pre rumunske dance zvezde Inne.
Inače, hitovi poput „Idemo gore“, „Celu noć i celi dan“ i „Ne brini se ništa“ zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji album prvenac „Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba“ još uvek dostupan za besplatan download na sajtu MTV.RS.

 

Povezana vest:  EUROSONG 2015, Mirković: Bojana sigurni finalista