GreenDay_New_2012_2
GREEN DAY DONOSI MOĆAN ROCK ZVUK NA  “2012 MTV VIDEO MUSIC AWARDS” DODELU

Pored ekskluzivne svetske premijere spota za pesmu “Oh Love”, zakazane za četvrtak, 16. avgust u 10:00, MTV je pripremio još jedno iznenađenje za sve fanove punk-rock sastava Green Day. Ovaj fantastični trio nastupiće na “2012 MTV Video Music Awards” ceremoniji i po prvi put će izvesti pesmu sa njihove predstojeće triologije albuma “Green Day ¡Uno!Green Day ¡Dos!Green Day ¡Tres!
Dodela “2012 MTV Video Music Awards” prenosiće se uživo iz dvorane Staples Center u Los Angelesu u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar, u 03:00.
-Veoma smo uzbuđeni što ćemo nastupiti na ovogodišnjoj dodeli MTV Video Music Awards – rekao je Billie Joe Armstrong, frontmen benda Green Day. “MTV nas je uvek podržavao tokom naše karijere i ne možemo da zamislimo bolju priliku da prvi put uživo izvedemo novu pesmu koja će se naći na našoj novoj triologiji albuma Green Day ¡Uno!Green Day ¡Dos!Green Day ¡Tres!
Ovo će bendu biti peti nastup na MTV VMA dodeli, a pored njih će nastupiti i Alicia Keys, koja će takođe premijerno izvesti pesmu sa njenog dugoočekivanog albuma koji će uskoro izdati. Za britanski boy band One Direction to će biti prvi nastup na MTV VMA, kao i njihova prva nominacija, dok će peterostruka dobitnica MTV Video Music Award nagrade, P!nk, po treći put prirediti nezaboravan nastup, a i ekskluzivno će otpevati novu numeru koji će se naći na njenom šestom studijskom albumu. Voditelj ceremonije biće glumac i komičar Kevin Hart.
Glasanje za sve VMA kategorije završiće se 24. avgusta, dok će glasanje u kategoriji “Najbolji novi izvođač” trajati i tokom šoua uživo. Sve najnovije vesti, kao I celu listu nominovanih izvođača možete da pronađete na linku vma.mtv.com
Dok čekate nastup benda Green Day na ovogodišnjoj VMA dodeli, pogledajte svetsku premijeru njihovog novog spota “Oh Love” ekskluzivno na MTV kanalu, u četvrtak, 16. avgusta u 10:00,  u okviru emisije Top 10@10 Green Day.
Pesma „Oh Love“ najavljuje željno iščekivani album „¡Uno!“, koji će uskoro naći u prodaji kao prvi deo planirane triologije albuma –„¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!“. Video je režirao Samuel Bayer, koji je dva puta osvojio VMA statuu u kategoriji “Najbolja režija” za spotove “Boulevard of Broken Dreams” Green Daya 2005. godine i 2007. za „What Goes Around… Comes Around” Justina Timberlakea.

Povezana vest:  Džastin Biber: Biti zaljubljen je neverovatan osećaj