URBAN_3

MTV PREMIJERA: URBAN&4 – “AKO SE NAPIJEM DO SMRTI (MOL)”
 
Nova MTV Premijera ovog ponedeljka, 3. septembra u 20:00, donosi novi videospot sastava Urbana&4 za numeru “Ako se napijem do smrti (Mol)”.
„Ako se napijem do smrti (Mol)“ novi je singl benda Urbana&4, s albuma/EP-ja „Kundera“, i ujedno prva pesma s izdanja za koju su Riječani snimili videospot. Nakon radnog leta koje je zaključeno odličnim koncertom Operacija Minor na Malom Brijunu pre nedelju dana – što je bio i koncert zatvaranja sezone Ulysses teatra – novim singlom i spotom bend najavljuje da će i jesen biti jednako aktivna. Spot je snimljen u Rijeci, a u glavnim ulogama odlično su se snašli Damir Urban i četvorka, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman. Osim njih, u spotu glumi i Nebojša Zelić, glumac i prijatelj benda, koji je malu ulogu ostvario i u spotu za pesmu „Black Tattoo“ (suradnja Urbana&Hausera). Režija je bila poverena Radislavu Jovanovu Gonzu, s kojim je bend već sarađivao u više navrata, a drugi potpisnik na rediteljskoj funkciji je Anita Jovanov.
„S obzirom da je pesma ozbiljna, pokušali smo spotom otvoriti neku novu priču i pogled na nju, odnosno potrudili smo se napraviti spot u kojem bend neće biti baš toliko uobičajeno ozbiljan“, kaže Damir Urban.

 

Povezana vest:  Pesme Majkl Džeksona najtraženije na internetu