Rihanna_Diamonds_single_artwork _ universalmusic.rs

SVETSKA PREMIJERA RIJANINOG SINGLA

„Diamonds“ najava za sedmi album

 

Na krilima uspeha još uvek aktuelnog albuma „Talk That Talk“, ni godinu dana od njegove objave, svetska megazvezda Rihanna već priprema novi studijski album, koji najavljuje svetskom premijerom singla – „Diamonds“. Posle iHeartRadio festivala i fantastičnog nastupa kojim je otvorila MTV Video Music Awards 2012. gde je osvojila i glavnu nagradu –  “Video Of The Year”, Rihanna je spremna da započne novo poglavlje!

Povezana vest:  Lejdi Gaga se pomirila s bivšim momkom

Novim singlom „Diamonds“ Rihanna će najaviti svoje novo, sedmo po redu studijsko izdanje, čiji će detalji biti poznati u narednim nedeljama i mesecima. Za produkciju singla zaslužan je norveški sastav StarGate, koji je zajedno sa RiRi stvorio i hitove „Don’t Stop The Music“, „Only Girl (In The World)“, „Rude Boy“, kao i „Take a Bow“.

Povezana vest:  MTV Live – MaraQya u subotu, 28. maja

Dobitnica šest Grammy i sedam Billboard Music nagrada, kao i raznih drugih priznanja – Rihanna,je za manje od 10 godina muzičke karijere ostvarila značajan uspeh sa gotovo svakim svojim studijskim izdanjem. Njeni singlovi su poharali brojne top liste i radijske etre širom sveta, obarali i postavljali razne rekorde, a njeni albumi do sada su prodati u više od 37 miliona primeraka. Kada već spominjemo brojke, treba istaći kako je Rihanna proglašena jednim od najuticajnijih muzičkih izvođača na društvenim mrežama, sa vernom ‘vojskom’ sledbenika, koju čini više od 60 miliona Facebook i oko 26 miliona Twitter fanova! Rihanna je i najlajkovanija ženska osoba na Facebook-u.

Povezana vest:  Program XXVII Nišville jazz festivala (12- 15. avgusta 2010)