Taylor-Swift-2012-1

Tejlor Svift: Ne trošim vreme ako neko nije za mene
 
Mlada pevačica čiji najnoviji album ‘Red’ vlada svetskim top listama kaže da je ponosna na sebe, jer nikad ne troši puno vremena ako proceni da neko nije za nju.
Vlasnica hita ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ veruje da nekad zna da proceni ako neko nije za nju. I kaže da dosad nije pogrešila.
-Ponekad nekoga samo pogledam i zaključim da nije za mene. To se dogodilo nekoliko puta i nisam pogrešila –  rekla je Tejlor Svift (22),
Iako je odnedavno opet solo, zgodna country pop pevačica nije izgubila veru da će jednoga dana imati porodicu i puno dece.
-Verujem da je imati decu jedino što bi me moglo ispuniti kao osobu, osim muzike, naravno. Volela bih imati puno dece, barem četvoro. I sve bih napravila za njih, bez sumnje – rekla je Tejlor koja je nedavno prekinula vezu s Konorom Kenedijem (18).
Pevačica koja je dosad bila u vezama i s Džejkom Džilenholom, Džom Džonasom, Tejlorom Lautnerom i Džonom Majerom, priznala je u jednom intervjuu da je kad je u pitanju ljubav prava neznalica.
U međuvremenu se pojavila informacija da se Taylor Swift jako zbližila s mladim britanskim pevačem Edom Širanom s kojim je sarađivala na jednom duetu. Mediji već spekulišu da je Ed njena nova potencijalna simpatija, jer ga non-stop hvali u intervjuima.
Povezana vest:  Nepoznate slike Elvisa Prislija