Depeche_Mode_(2)
Još tri dana za promo ulaznice za Depeche Mode!
 
Ulaznice za koncert Depeche Mode po najpovoljnijoj ceni od 2990 dinara biće u prodaji još tri dana. Promotivna prodaja ulaznica završava se u ponedeljak, 10. decembra u ponoć. Nakon toga cena za parter iznosiće 3990 dinara, a dostupan je i ograničen broj ulaznica za fan pit po ceni od 5990 dinara, kao i VIP ulaznice od 9900 dinara.
Za koncert Depeche Mode, koji će se održati 19. maja 2013. na Ušću u Beogradu, već je prodato više od 10 000 ulaznica, a publika dolazi iz celog sveta, od SAD, preko Norveške, do susedskih zemalja.
Depeche Mode je za april 2013. najavio izlazak novog albuma, a velika turneja ovog značajnog elektronskog sastava otpočeće 7. maja u Tel Avivu. Bend će posetiti 25 država i održati 36 koncerata, a veliki koncert na Ušću biće šesta po redu stanica na njihovom putovanju. Evropski gradovi, a među njima i Beograd, sa nestrpljenjem očekuju svirke ovog kultnog koncertnog sastava, poznatog po sjajnom nastupu uživo i moćnom baritonu frontmena Dejva Gahana.
Depeche Mode obećava odličan koncert, uz izvođenje novih pesama, ali i čuvenih hitova poput Enjoy the Silence, Personal Jesus,  Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On…
Ulaznice za koncert u Srbiji su među najpristupačnijim na turneji, a za publiku u našoj zemlji obezbeđena je i posebna promotivna cena ulaznica zbog otkazivanja koncerta 2009. godine.
Ulaznice se mogu kupiti online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije.
 
Ulaznice:
Parter (promotivna cena,do 10. decembra): 2990 dinara
Parter (regularna cena): 3990 dinara
Fan pit: 5990 dinara
VIP: 9900 dinara
Online prodaja: www.gigstix.com
Prodajna mesta: Corner šopovi širom Srbije
 
 
Povezana vest:  Vlado Georgijev otvorio nedelju ljubavi u Delta sitiju