beyonce_jayBeyonce i Jay-Z čekaju bebu?

Američki portali raspisali su se o tome da je Beyonce trudna, ali Beyonce i Jay-Z zasad ništa ne govore. Nisu potvrdili vest, ali je nisu ni demantovali!
Juče je to objavio američki portal mediatakeout.com koji tvrdi da ima informaciju iz pouzdanog i proverenog izvora, naglasivši da su Beyonce i Jay-Z izuzetno srećni zbog toga što će dobiti dete. Isti izvor potvrdio je da je 28-godišnja pevačica u odličnoj kondiciji i zdrava te da se odmara, ali još ništa nikome nije rekla jer i dalje namerava da se bavi svojim poslom. Jay-Z je navodno van sebe od sreće što će dobiti dete. Kao što je poznato, slavni par je uspeo svih ovih godina da drži svoju privatnost čvrsto iza zatvorenih vrata, u što su se uverili i novinari u susdenoj nam Hrvatskoj tokom njihove prošlogodišnje poseta jadranskoj obali. 
Beyonce i Jay-Z u braku su od 2008. godine, a koliko im je stalo do privatnosti govori i podatak da je svadbi prisustvovalo svega 30 najbližih prijatelja i rodbine. Na vest o njenoj trudnoći, mediji su se odmah prisetili nekih njenih ranijih izjava: ‘Kada radim, radim žestokim ritmom, a kada volim nekoga, onda ga volim u potpunosti. Vrlo sam odana. Želim puno dece, ali tek pošto sredim neke stvari u životu.’ Ako se uzme u obzir da je 2009. bila godina Beyonce, čiji je poslednji studijski album gomilu čitav niz nagrada, kao i ona sama kao pevačica , kao i da je Jay-Z svojim albumom također ostvario sjajan uspeh, imaju sve preduslove da se prepuste i uživaju u roditeljstvu. 

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Zašto takmičar ne može da podnese Joksimovića?