selena-2013Selena Gomez: Kakav Justin Bieber, želim pravog frajera!

Posle Taylor Swift, još je jedna svetska zvezda odlučila jje da krene dalje nakon bolnog raskida.
I to ovaj put stvarno! Nepoznati je izvor za Radar Online izjavio kako Selena sada traži starijeg muškarca, jer je naučila koliko je „opasno“ biti sa „detetom“.
-Selena se oseća odlično, kao da je skinula veliki teret sa leđa. Smatra da se Justin ponižava svojim ponašanjem otkad su raskinuli. Pretvorio se u osobu s kakvom ona nikako ne želi biti.
Nadamo se da nije istina da joj momci ne prilaze, kako je izjavila u velikom intervjuu za časopis Harper’s Bazaar, čiju naslovnu stranu krasi za mesec mart.
-Momci me baš ne pozivaju tako često da izađemo! A kad izgledam najreprezentativnije, tad sam na dodeli nagrada. Osim toga, ja nisam tip devojke koja se sredi i izađe u grad u nadi da će nekoga upoznati – bila je iskrena Selena.
Iako više nije s Justinom, Selena Gomez živi punim plućima uživajući u životu.
U intervjuu za Harper’s Bazaar ona je zaključila da uprkos svemu i dalje čvrsto veruje u ljubav.
-Verujem u ljubav, ja sam jedna od tih devojaka. Većina mojih prijatelja vjeruje u ljubav. Sinoć sam npr. izašla s Katy Perry. Ona je tako zabavna i draga, baš je kul videti da i neko stariji također veruje u ljubav. Verujem u priče poput: Oh, srela sam ga u Starbucksu – ispričala je Selena.

Povezana vest:  Oni su "Crni Srbi" iz Amerike i na EXIT dolaze da repuju o rintanju, rakiji i Jokiću!