Adam_Freeland_Radio_Pic_high_resDJ Adam Freeland 9. aprila u Domu Omadine
Najveća muzička radionica po prvi put u Srbiji predstavlja Red Bull Music Academy Radio Night supported by Vip, projekat u sklopu kojeg od marta do maja u Beogradu nastupju četiri svetski poznata DJ-a.
U petak 9. april beogradskoj publici će se predstaviti DJ Adam Freeland. Početak nastupa je zakazan u 21:00 čas na dobropoznatom mesu u Domu omladine Beograd u Sali Amerikana.
Adam Freeland, DJ i producent, više puta nominovan za Gremi nagradu, jedan od osnivača breakbeat žanra, nastupaće 9. aprila u Domu omladine u Beogradu. Njegov stil prepoznatljiv je po kontinuiranim inovacijama i originalnosti koju unosi u elektronsku muziku.
Sarađivao je sa poznatim artistima DEVO, Spinnerette, Nine Inch Nails, Pixies… Danas je poznat po svom multidimenzionalnom zvuku, koji ne poznaje žanrovske granice.
Poslednjih godina Freeland uživa u klupskim nastupima sa svojim bendom, na kojima promoviše svoj novi album za koji je okupio dream team današnje elektronske muzike : dubstep heroje Joker and Emalkay, techno ikone Gui Boratto i Justus Thomas, filter majstora Grum-a…
Podrška: DJ Flip i The Good Guys uživo.
Adam_FreelandKarte su u pretprodaji na Blagajni DOB i prodajnim mestima Bilet Servisa, Eventima i Mamut Storesa, po ceni od 900 din.
Povezana vest:  Đana Nanini rodila ćerku