mileyPokušava li Miley da privuče Liamovu pažnju?

Nekadašnja teen zvezda ne prestaje s ludim izlascima, a vernički prsten koji joj je poklonio Liam nestao je s njene ruke. Šta se to dešava s Miley?
HollywoodLife piše da je Miley Cyrus (20) u fazi ludovanja, a sve to je samo s jednim ciljem, privući pažnju Liama Hemswortha (23), s kojim se verila prošlog leta nakon dugogodišnje veze.
Miley i Liam, nije nikakva tajna, imaju velikih problema u vezi. Priča se da je sad pod znakom pitanja i venčanje koje se trebalo dogoditi ovoga leta zbog navodne Liamove preljube s glumicom January Jones (serija ‘Momci s Madisona’).
Glasine da su se razišli su sve glasnije, a mladi par se retko može videti zajedno. Miley je tako ostala do kasno na rođendanskom partiju Victorije Justice, a Liam je pak bio na dodeli MTV-jevih filmskih nagrada – ali bez Miley.
-Miley pokušava da izazove Liamovu pažnju. Njeno ponašanje ima jedan cilj – naterati Liama da je spasi. On ima meko srce i Miley zna da je neće ostaviti na cedilu ako je u nevolji – kaže taj izvor.
Navodno je nedavno i Mileyin otac Billy Ray Cyrus izrazio sumnju da će se venčanje uopšte i održati.
Još je ranije objavljeno da nije zadovoljan budućim zetom jer misli da Liam koristi Miley kako bi se probio u Hollywoodu.

Povezana vest:  Masiv atak 25. juna na Bekspirijensu u Beogradskoj areni