Dance arena 6HOUSE SPEKTAKL NA DANCE ARENI

Spisak izvođača koji će nastupiti na Dance Areni bogatiji je za još tri velika imena iz sveta house muzike. Steve Angello, Mark Knight i Tom Staar spremaju jedinstven house spektakl i prete da upišu svoja imena među istorijske nastupe Dance Arene! Svojom eksplozivnom energijom i neumornim ritmovima, tvorci najvećih plesnih himni u poslednjih nekoliko godina obećavaju nezaboravno veče na jednoj od najtraženijih festivalskih destinacija na svetu, EXITovoj Dance Areni.
Pripadnik elitnog društva DJeva i producenata, Steve Angello će nastupom na EXIT Festivalu otvoriti novo poglavlje u svojoj karijeri. Angello je stekao popularnost, status globalnog superstara i nominaciju za Gremi nagradu kao član organizacije Swedish House Mafia, koju su zajedno s njim činili Axwell i Sebastian Ingrosso, a koja je nedavno i zvanično rasformirana. Angello, koji kao i EXIT proživljava revoluciju, radi na novim izdanjima za svoju izdavačku kuću Size Records, a publici Dance Arene predstaviće svoj karakteristični house zvuk koji ga je doveo na vrh. Pored saradnje sa Axwellom i Ingrossom i brojnih hitova sa Ericom Prydzom, Steve Angello je širinu svog talenta pokazao remiksujući pesme zvezda kao što su Justin Timberlake, Will.I.Am, Eurythmics, Pendulum, Moby i Deep Dish. Kao deo najveće globalne dance supergrupe, Swedish House Mafie, Angello je producirao mega hitove „Save the World“, „Antidote“, „Greyhound“ i „One“, koji su vladali svetskim top listama, dok su njegovu solo karijeru obeležili „Summer Noize“, „Yeah“ i „Raining Again“.
Harizmatični Mark Knight je za muzičku scenu uradio mnogo više od DJinga i produkcije pokretanjem jedne od najznačajnijih izdavačkih kuća koje se bave dance muzikom, Toolroom Records. David Guetta, Faithless, Florence + The Machine, Umek i Underworld su samo neka od imena koja potpisuju izdanja za Toolroom Records. Isto kao Steve Angello, Mark iza sebe ima nominaciju za Gremi nagradu, ali i tri najprodavanije numere na Beatportu i hitove „Downpipe“, „Good Times“, „Devil Walking“ koji su pokorili dance scenu.
DJ i producent Tom Staar iza sebe već ima nastupe po najboljim svetskim diskotekama, od Tokija, preko Ibice, do Njujorka i Sao Paola, a svoj precizni stil i zavodljivi house zvuk demonstriraće i na Dance Areni, jednoj od najboljih svetskih diskoteka pod otvorenim nebom.
I pored već potvrđenih nastupa velikana elektronske muzičke scene poput David Guette, Fatboy Slima, Eric Prydza, Jeff Millsa, Dubfirea, Seth Troxlera i mnogih drugih, Steve Angello, Mark Knight i Tom Staar potvrdili su svoje nastupe pred publikom EXIT Festivala u jeku svoje popularnosti, stavljajući novosadski festival ispred zahteva stotina drugih promotera iz celog sveta. Legenda o Dance Areni i nezaboravnim žurkama u svitanje pred 25000 ljudi kao magnet privlači najveća imena elektronske muzike, koja na nastup na EXITu gledaju kao na vrhunac svojih karijera.
Spremite se za najbolji provod ikada na Dance Areni i Petrovaradinskoj tvrđavi uz akciju „Sa ekipom na Exit“. Okupite svoju ekipu, odigrajte igru „4 = 5″ i izaberite srećnika među vama, jer do 31. maja, na svake četiri kupljene ulaznice EXIT poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, celo društvo dobija besplatan smeštaj u EXITovom kampu!
Postanite deo EXIT R:Evolucije, prisustvujte nezaboravnim koncertima i zauvek ponesite sa sobom delić festivalske atmosfere. Na tvrđavi vas čekaju Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi.

Povezana vest:  Apgrade Weekend na Kalemegdan dovodi lidere svetske scene!