Pobednik Ognjen VuleticOgnjen Vuletić iz Zrenjanina je pobednik Velikog nacionalnog finala „Staropramen karaoke izazova“!

Žiri predvođen pop pevačicom Aleksandrom Radović, između 17 takmičara, zajedno sa pop pevačem Bojanom Marovićem i pobednikom prve sezona „Prvi glas Srbije“, Davorom Jovanovićem uz pomoć publike izabrao je trećeg po redu nacionalnog pobednika Staropramen karaoke izazova 2013!
Ognjen Vuletić osvojio je glavnu nagradu – semestar usavršavanja glasa u školi pevanja Aleksandre Radović.
-Ne postoje reči kojima bih opisao kako se upravo osećam. Ovo je velika stvar za mene, ceo život sam u muzici i ova pobeda mi daje podstreh da istrajem u svojim željama i ciljevima. Od škole pevanja Aleksandre Radović očekujem mnogo da naučim i da se usavršim. Svima bih preporučio da se prijave na Staropramen karaoke izazov i da na taj način krenu sa ostvarivanjem svojih snova i ciljeva – rekao je Ognjen Vuletić pobednik.
U ulozi domaćina večeri našla se poznata voditeljka Marija Kilibarda, među poznatim navijačima našli su se voditelji Irina Radović, Srđan Ilić, Miljan Miljićević i Ivan Tešanović pevač Nikola Sarić Sajko i drugi.
-Svako takmičenje koje nudi šansu mladima je dobro, jer danas je jako teško dobiti svojih pet minuta. Ovo što radi Apatinska pivara je sjajno, jer ovakvo takmičenje pruža priliku svima, da pokažu talenat i iskoriste svoju šansu. Želim samo da istaknem da je talenat jedno, a vežbanje sasvim druga stvar i da od osobe zavisi na koji način će se usavršavati. Polaznicima moje škole koja radi već osam godina, omogućen je rad sa sa afirmisanim pevačima, učestvovanje u raznim televizijskim programima, pripremanje za scenu i to očekuje i pobednika ovog velikog nacionalnog finala. Večeras su svi bili divni i talentovani, slušali smo pop, rok, stranu, domaću muziku i uživali smo, mislim da je to nešto što nam fali u današnje vreme – izjavila je Aleksandra Radović
Uz fantastiču atmosferu i podršku fanova u kafiću Sunset na Adi Ciganliji, drugo mesto pripalo je Neveni Aćimović koja je u finalu izvela pesmu od Oktobra „Crni ples“, a treće mesto pripalo je Mariji Stević koja je otpevala pesmu „Proud Mary“ od Tine Turner.
U ulozi domaćina večeri našla se poznata voditeljka Marija Kilibarda, koja je posle velikog nacionalnog finala rekla: -Ovo veče je bilo fenomenalno. Već treću godinu za redom Apatinska pivara i Staropramen nagrađuju najboljeg i donose dobru zabavu u male sredine. Drago mi je što će Ogenjn nastaviti da se usavršava u školi kod jednog od naših najboljih vokala a to je Aleksandra Radović. Na našim karaokama mi se uvek ludo zabavljamo, ove godine naš karavan je obišao 17 gradova Srbije i verujte mi na reč da nam posao nije bio ni malo lak, više od 250 mladih talentovanih ljudi se takmičilo na Staropramen karaoke izazovu. Poenta je da se otkrivaju mladi talneti i da se usavršavaju u onome u čemu su najboji, a to je pevanje!
Staropramen karavan 2013 godine posetio je 17 gradova, Novi Sad, Smederevo, Beograd, Kostolac, Priboj, Zrenjanin, Pančevo, Čačak, Lazarevac, Suboticu, Bačku Palanku, Zaječar, Kragujevac, Kraljevo, Užice, Niš i Jagodinu. Preko 400 takmičara u 15 gradova koji su učestvovali na Staropramen karaokama u 2011. i 2012. godini podstakli su Staropramen tim da i ove godine krene na put u potrazi za talentima. Ove godine učestvovalo je preko 250 takmičara koji su pokušali da osvoje mesto u beogradskom finalu.

Povezana vest:  DUBIOZA KOLEKTIV DOBITNIK NAGRADE MTV BEST ADRIA ACT!