E-play nemanja DjoridjevicNOVI SINGL SASTAVA E-PLAY

Beogradski sastav E-play je premijerno izveo novi singl „LJUBICA“ u emisjii JELEN TOP 10 na RTS1 u nedelju .
Nakon numere „Iluzija“, koja se nedeljama odlično kotirala na Jelen Top 10 listi, Dsikomeru, Pop mašini, Gruvanju, ove sedmice sledi pravo iznenađenje za fanove grupe E-Play, u vidu premijere najnovije pesme „Ljubica“, koja će se u ovoj nedelji plasirati i kao novitet na Jelen top listi.
„Ova pesma ima ljubavnu tematiku i ime Ljubica je iskoršćeno kao igra reči i slova. Oduvek mi je ime Ljubica bilo misterija. Kada se prvo slovo imena obrise – ostaje UBICA. “ izjavila je Maja Cvetkovic.
Stihovi „Da li znas kako dobila si ime“ i „Sta se desi kada prvo slovo skines Ljubice“ zagrmece na Studiju B u sredu u 21h u reprizi Jelen Top 10, a pesmu mozete čuti i na radijskoj listi Diskomera, u Hit-u 202, u emisji Pop karosel radio Beograda….
Ovom pesmom poznati beogradski elektro rok / drum’n’bass sastav najavljuje novi album čiji se izlazak očekuje početkom jeseni, a pevačica i gitaristkinja Maja Cvetković, kroz razgovor u emisiji će otkriti planove benda, i pozvati gledaoce na njihov nastup na predstojećem Arsenal Festu u Kragujevcu.

Povezana vest:  Perrie Edwards: Venčanje na temu Disneyja je super ideja