GibonniGIBONNI OTKRIVA SVOJIH PET OMILJENIH SPOTOVA

Najpopularniji hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni preuzeće MTV kanal na pola sata ovog petka, 26. avgusta u 20 časova, kako bi gledaocima predstavio svojih pet omiljenih spotova uz priču koja se stoji iza njih. Takođe, u petak 10 sati ujutru možete da pogledate i specijalno izdanje emisije Top 10@10 i deset Gibonnijevih najvećih hitova.
MTV ekipa se sastala sa Gibonnijem pred njegov koncert u Osijeku sredinom prošlog meseca i pružila mu priliku da bude muzički urednik kanala i izabere pet spotova koji su uticali na njegovu karijeru i koji za njega imaju neko posebno značenje.
Ranije u toku ove nedelje Gibonni je objavio ekskluzivni dupli album samo za teritoriju Srbije. Ovo specijalno izdanje sadrži album „20th Century Man“ sa novim pesmama na engleskom jeziku i „Live“ album, na kojem će se naći 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom „Mirakul“ i „Toleranca“ turneje. Album „Live“ će sadrži pesme koje nikada pre nisu bile objavljene na nekom od Gibonnijevih live izdanja, osim dve numere koje su na ovom albumu urađene u potpuno novom aranžmanu. Ujedno, objavljivanje albuma „Live“ u Srbiji predstavlja svetku premijeru i samo će ovde moći da se kupi u obliku duplog CD izdanja, zajedno sa novim albumom „20th Century Man“.
Gibonni se trenutno nalazi na turneji, gde će obići više gradova u Hrvatskoj – Varaždin (Špancir fest, 30.8.), Opatija (31.8), Pula (7.9.), Zagreb (12.9.) i Rab (15.9.), a nakon toga će nastupiti pred beogradkom publikom na velikom koncertu u Kombank Areni 25. oktobra, gde će promovisati novi album album „20th Century Man“ i ujedno predstaviti najznačajnije pesme iz svoje bogate muzičke karijere koja traje više od 20 godina.
Prodaja ulaznica za koncert Gibonnija u Kombank Areni počela je u ponedeljak, 13. maja na prodajnim mestima Gigs Tix, Corner Shop-ovima širom Srbije, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mestima, kao i putem sajtova
www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Povezana vest:  Džon Meklaflin u Beogradu: Mir i sreća

MTV TakeOver: Gibonni
Petak, 26. jul, u 20 časova
Reprize: subota u 19:40 i nedelja u 17:00