miley vmaMiley Cyrus ponosna na to što je podigla prašinu

Nakon skandaloznog nastupa na MTV VMA Miley Cyrus našla se na udaru kritika obožavatelja i drugih slavnih osoba, ali mlada je pevačica, čini se, ponosna na to što je izazvala takve reakcije.
Pesma ‘Blurred Lines’ koju je izvela odevena u bikini boje kože pokazala se neverovatno kontroverznom. Mnogi su je opisali rečima ‘očajno’ ili ‘neprijatno’, dok su drugi naglasili da je njen nastup bacio ljagu na celi spektakl, piše MailOnline.
Nick Cannon, suprug Mariah Carey, napisao je na Twitteru: -Podsetite me da nikad ne dopustim svojoj deci da se bave showbizzom.
Slavna glumica Brooke Shields njenu je izvedbu nazvala ‘uznemirujućom’ i ‘očajnim potezom privlačenja pažnje’.
Gloria Loring, majka Robina Thickea oko kojeg je Miley lascivno plesala na pozornici, komentarisala je: ‘Ne znam šta je želela postići time. Pomislila sam na njene roditelje.
Ali jedna je osoba skočila u odbranu pevačice – njina najbolja prijateljica Cheyne Thomas.
Nakon što je na twitteru videla da je Kelly Clarkson, napisala da je Miley izgledala kao loša striptizeta, Cheyne joj je uzvratila udarac nazvavši Kelly debelom tridesetogodišnjakinjom.
Iako je, zahvaljujući internetu, njena izvedba postala tema dana, Miley uglavnom ćuti. Kasnije se ipak pohvalila brojem tweetova koje je generisala.
-Smile! Moja VMA izvedba imala je 306.000 tweetova u minuti. To je više od nestanka struje na Superbowlu!

Povezana vest:  Gans end rouzis dva ipo sata u beogradskoj areni