Dance arena 11

EXIT ponovo među najboljim festivalima

Muzički festival EXIT (Egzit) se posle nedavnog izbora u deset najboljih festivala van Velike Britanije sada našao svrstan i u najznačajnije evropske festivale. Kako je saopštio Egzit tim, festival na Petrovaradinskoj tvrđavi ponovo je svrstan u društvo deset najboljih i to u najvažnijoj kategoriji najvećih evropskih festivala (major festivals) među kojima su i belgijski Tomorrowland, mađarski Sziget, Woodstock iz Poljske i drugi. 
Zanimljivo je i da deset najboljih velikih festivala dolaze iz samo pet evropskih zemalja – Belgije, Nemačke, Mađarske, Poljske i Srbije. Takođe, među deset najboljih hedlajnera godine nalaze i dva izvođača koja su nastupila na prošlom EXIT Festivalu, Atoms For Peace i Nick Cave & Bad Seeds, dok se među hitovima godina našla pesma ?Get Lucky?, koju je za Daft Punk komponovao Najl Rodžers, koji je takođe nastupio ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. 
Iz EXIT-a podsećaju da je ostalo još dva dana do početka prodaje najpovoljnijih paketa ulaznica. U četvrtak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 4.990 dinara, što je čak 60 popusta popusta od regularne cene, za četiri dana festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Oni koji kupe paket ulaznica, samo u sklopu ove promotivne akcije dobijaju ulaznicu za Sea Dance festival na Jazu potpuno besplatno.
Sledeće leto je u znaku EXIT avanture koja nas vodi na jedan od najboljih evropskih festivala, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na Sea Dance festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana, poručuju oganizatori.

Povezana vest:  JELENA ANDONOVIĆ POČELA SNIMANJE DEBI ALBUMA U IZDANJU MENARTA USKORO PRVI SINGL I SPOT ZA PESMU „NAJBOLJA“