SSP slika iz spotaMTV PREMIJERA: SHARKS, SNAKES & PLANES „NEBESKA MEHANIKA“

Poslednja MTV Premijera u 2013. godini predstaviće novi spot benda Sharks, Snakes & Planes za pesmu „Nebeska mehanika“.
Sharks, Snakes & Planes je neo grunge bend koji se rodio krajem 2010. godine u staroj beogradskoj industrijskoj zoni.
Tematika kojom se bend bavi je mešavina raznih primarnih emocija, životnih priča i sam pokušaj da se publici ponovo prenese poruka o nekakvoj iskrenosti i prijateljstvu koja se zagubila negde u toku prethodne decenije.
„Šta može da ujedini čoveka? – Zajednički strah, nevolja, odnosno zajednički neprijatelji. S obzirom da ljudi upravo najviše gaje fobije prema ajkulama, zmijama i avionima, bend je uspeo da dobije naizgled nasumično ime,“ objašnjavaju članovi benda.
Kako se gorepomenute tri stvari razlikuju, tako se razlikuju i muzički ukusi članova benda, što se može primetiti u svakoj pesmi. Upravo ta šarenolikost doprinosi jedinstvenosti pesama, a i činjenici da će skoro svako moći da nađe nesto što prija njegovom uhu.
Bend je svoj prvi hit imao krajem 2011. godine sa numerom „Crni gnoj“, koja je dugo bila na domaćim top listama. Celu 2012. godinu bend je proveo na putu i odsvirao preko 60 koncerata.
Početkom 2013. bend ulazi u studio sa producentom Nikolom Vranjkovićem i počinje rad na materijalu za album „Nebeska Mehanika“. Snimanje i miksovanje je završeno tokom leta, a naslovna numera je provela par nedelja na prvom mestu Diskomera i Jelen Top 10 liste. Promocija izdanja je planirana za kraj januara 2014., a u ponedeljak u 20 časova pogledajte premijerno spot za numeru „Nebeska mehanika“ na MTV kanalu.

Povezana vest:  Enrike Iglesijas neće nikada da se ženi