bad copy ataimagesBAD COPY U HALI SPORTOVA ZA DAN ZALJUBLJENIH

Najpopularniji srpski reperi, beogradski trio BAD COPY, nastupiće u Hali Sportova na Dan zaljubljenih – 14.februara 2014 godine s početkom u 20h.
Prvi veliki solistički koncert, pod nazivom “Da l’ je ljubav ili pivo“ (po istoimenoj numeri, inače obradi Whitesnake hita “Is This Love?“), predstavljaće rekapitulaciju karijere grupe Bad Copy koja će, uz pomoć specijalnih gostiju, izvesti neke od svojih najpoznatijih numera.
Poseban akcenat biće stavljen na najnoviji album “Krigle“, koji je potukao sve rekorde u prodaji fizičkog i digitalnog izdanja i danima bio na prvom mestu Deezer i MTV liste.
MassLaw Event Management je zadužen za organizaciju i vrhunsku produkciju koncerta, a momci iz Bad Copy-ja poručuju da je najbitnije da ponesete dobro raspoloženje i pomognete im da reše čuvenu dilemu – da li je važnija ljubav ili pivo? “Ili ljubav prema pivu? Slobodno povedite žene, ljubavnice, sestre i sve bitnije osobe na ovaj koncert jer vas očekuju dobra muzika i sjajna zabava! Za razliku od tradicionalnih “ljiga“ za Dan zaljubljenih, naš koncert će biti pun energije i trudićemo se da publici, kao i uvek, pružimo maksimum… svega!“
Bad Copy i MEM vam preporučuju da iskoristite posebne popuste prilikom kupovine ulaznica – prvih 500 karata možete kupiti po ceni od 500 dinara, drugih 500 karata – 800 dinara, dok će se preostale ulaznice prodavati po ceni od 1.000 dinara. Iste se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima.

Povezana vest:  FRIDAY NIGHT MUSIC - za vas nastupaju Jennifer Lopez, Gramophonedzie i The Smashing Pumpkins