TIDE foto iz snemanja spota DONT LOOK BACKSKROZ „VILA“ I TIDE“ DON’T LOOK BACK“ U DUPLOJ MTV PREMIJERI
 
Pogledajte nove spotove za pesme „Vila“ benda Skroz i „Don’t Look Back“ sastava Tide u okviru MTV Premijere u ponedeljak u 20 časova!
Pesma „Vila“ je novi singl koji će se naći na predstojećem, četvrtom albumu grupe Skroz, zajedno sa ranije predstavljenim numerama „Amerikanac“ i „Raj“. „Vilu“ je producirao Đani Pervan, dok je video za pesmu snimljen u Sarajevu u režiji Enesa Zlatara Bureta. Glavne uloge u spotu tumače Branislav Trifunović i Nadežda Dimitrijević, a radnja se odvija na devet sarajevskih mostova na Miljacki.
Video za pesmu „Don’t look back“ je treći singl sa poslednjeg albuma „No.4″ koji su momci iz benda Tide snimili na različitim lokacijama po Ljubljani. Ovaj put su se odlučili za saradnju sa režiserom Markom Duplišakom, inače pevačem grupe Last Day Here. „Želeli smo spot koji nas vraća koreninma i počecima, kao što je bilo sa pesmom „Release My Gun“. Marko je bio najbolji režiser za to jer je, kao muzičar, znao šta da očekujemo od njega i njegovi predlozi su se super uklopili sa našim.“
Posle singla „Riot Act In Baladno“ i rokerske pesme „Love is gone,“ na red je dosla moćna i moderna grunge numera „Don’t look back“. „Pesma govori o tome kako je potrebno u životu uvek gledati napred i snažno insistirati na svom putu i u to što veruješ. Moraš ostaviti za sobom sav nepotreban teret i biti to što jesi – bez pretvaranja,“ pričaju Tide.
Kako izgledaju novi spotovi bendova Skroz i Tide saznajte u ponedeljak, 7. aprila, od 20 časova.
Povezana vest:  Lejdi Gaga potvrdila filmski projekat