air-serbia-2Air Srbija: Promotivne cene karata za onlajn kupovinu

Aviokompanija „Air Srbija“ najavila je da će u nedelju 14. septembra, u okviru akcije „Specijalna nedelja“, putem vebsajta, ponuditi karte po promotivnim cenama.
-Ove nedelje, 14. septembra, samo gosti koji budu kupovali karte putem vebsajta www.airserbia.com moći će da ih nabave po promotivnim cenama za povratne letove iz Beograda do Brisela, Podgorice i Stokholma – navedeno je u saopštenju.
Povratna karta od Beograda do Brisela će moći da se kupi počev od 139 evra, do Podgorice počev od 89 evra i do Stokholma, počev od 149 evra.
Navedene cene uključuju sve takse, osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu, a popust na karte za decu i bebe neće se primenjivati.
Karte se mogu kupiti za putovanja planirana u periodu od 25. oktobra 2014. godine do 28. marta, 2015. godine, osim u periodu od 11. decembra ove do 19. januara 2015. godine.
„Air Srbija“ je počela da radi kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. godine.
Ta aviokompanija obavlja letove do više od 38 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.
„Air Srbija“ nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije, Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima, i sa kompanijom „Etihad ervejz“, akcionarom koji u srpskoj aviokompaniji ima 49 procenata vlasničkog udela.
„Air Srbija“ trenutno ima flotu od deset uskotrupnih i pet turboelisnih aviona, navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Endi Mari za nezavisnost Škotske