horiz hires8smalltext withLogoSVE ŠTO TREBA DA ZNATE O „2014 MTV MOVIE AWARDS“

Poznata kao neobuzdana, jedinstvena i urnebesno zabavna, „2014 MTV Movie Awards“ će još jednom upriličiti filmsku noć za pamćenje! Spajajući muzičku srž MTV mreže s čudom i čarolijom komedije, drame i avanture, ova ceremonija obećava još više smeha, iznenađenja i jedinstvenih trenutaka s najvećim zvezdama Hollywooda okupljenim da odaju počast miljenicima filmske publike iz protekle godine.
Dodelu će voditi Emijem nagrađeni voditelj emisije „Late Night“, Konan O’Brajan, a prenosiće se UŽIVO na MTV kanalu u noći između nedelje na ponedeljak, 13/14. april, iz dvorane Nokia Theatre L.A. u Los Anđelesu. Pre-Show počinje u 02:30, a odmah nakon toga, od 03:00, ne propustite da pogledate i ceremoniju dodele nagrada.
Filmovi „American Hustle“ i „The Wolf of Wall Street“ vode sa osam nominacija svaki! Slede ih „The Hunger Games: Catching Fire“ sa sedam i „We’re the Millers“ sa šest, dok filmovi „12 Years a Slave“, „Anchorman 2: The Legend Continues“, „Dallas Buyers Club“, „The Hobbit: The Desolation of Smaug“i „This is the End“ imaju po četiri nominacije.
Pored voditelja Konana O’Brajana, zvezde večeri biće Čening Tatum, koji će biti odlikovan MTV Trailblazer (MTV Predvodnik) nagradom i glumac i producent Mark Volberg, ovogodišnji dobitnik MTV Generation nagrade.
Kao što se od svake MTV dodele očekuje, i na „2014 MTV Movie Awards“ biće upriličeni sjajni muzički nastupi najaktuelnijih zvezda.
Eminem i Rijana, premijerno će uživo izvesti njihov mega hit „Monster,“ Eli Golding će nastupiti sa pesmom iz filma „Divergent“, „Beating Heart,“ Zedu će se pridružiti Metju Koma i Miriam Brajant u izvođenju „Find You,“ a tventi one pajlots će na MTV bini izvesti hit „Car Radio“.
Za filmofile koji vole da prvi pogledaju inserte iz blockbustera koje željno iščekuju da vide u bioskopima, MTV dodela filmskih nagrada je pravo mesto za to!
Do sada nikada emitovane scene iz hit ostvarenja X-Men: Days of Future Past predstaviće Elen Pejdž tokom dodele, Edru Garfild, Ema Ston i Džejmi Foks, zvezde nastavka slavne franšize The Amazing Spider-Man 2™, najaviće ekskluzivni insert iz ovog filma, dok će Šejlin Vudli i Ansel Elgort, otkriti delove iz njihove romantične drame The Fault In Our Stars.
„2014 MTV Movie Awards“ će biti događaj koji nikako ne smete da propustite! Najavljeni prezenteri su Džared Leto, Megan Foks, Kameron Dijaz, Lesli Man, Kejt Apton, Niki Minaž, Rita Ora, Lupita Nongo, Adam Levie, Set Rogan, Zak Efron, Dejv Franko, Amanda Sejfrid, Set Mekfarlan, Mila Kunis Džordana Brevster, Aron Tejlor-Džonson, Adrian Grenier, Kevin Konoli, Džeri Ferara, Kevin Dilon, Džesika Alba, Rozario Doson, Kris Prat, , Šejlin Vudli, Ansel Elgort, , a među gostima, koji su ujedno nominovani za neku od nagradu, naći će se Orlando Blum, Još Hučerson, Sem Klaflin, Džoni Noksvil, Ajs Kjub, Brajan Litrel i EjDže MekLin iz benda Bekstrit Bojs, Vil Poulter, Mišel B. Džordan, Majls Teler, Džekson Nicol i Liam Džejmes i mnogi, mnogi drugi….
Mlada glumica i pevačica, Zendaja, zvezda MTV-jeve „Teen Wolf“ serije, Tajler Posej, i MTV lica Džoš Horovic i Kristina Garibaldi vodiće „2014 MTV Movie Awards“ Pre-Show koji će se uživo prenositi na regionalnom MTV kanalu u 02:30 u noći između nedelje i ponedeljka.
Fanovi imaju moć kokica u svojim rukama i mogu da glasaju za svoje favorite na www.MovieAwards.MTV.com do subote 12. aprila, u kategorijama koje ne postoje ni na jednoj drugoj dodeli nagrada, a koje uključuju Najboljeg komičara, Najboljeg negativca, Najbolji poljubac, Najus*aniji od straha, Najbolji muzički trenutak, #WTF Moment, Najbolji par na filmu, Najbolja tuča, Najbolji nastup bez majice i druge.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ukućani uspešni u ulogama cirkusanata