15.05.01FARMA 2010

Miloš izbacio Vladu

 

Raka i Zorica su u dnevnoj sobi, ispijali jutarnju kafu. Razgovarali su o Milošu, tačnije o tome koga će on izabrati za gazdu jer su oboje sigurni da će on napustiti Farmu. Zorica je, sa sigurnošću rekla da će namerno izabrati nekoga ko će joj napakostiti, iako se ona dvoumila kome će dati štapić prilikom izbora duelista.

Razgovor o Mileni u spavaćoj sobi je poveo Raka. Njemu je zasmetalo jer je Mileni doktor preporučio da pije kafu zbog pritiska, umesto lekova koji se prepisuju u takvim situacijama.

Zorica je predložila Raki da sazove sastanak kako bi se dogovorili da se, kada se nešto kuva, kuva za sve. Tako bi se hrana ravnomerno delila, rekla je Zorica. Mina se požalila na Zoričino kuvanje. Tvrdi da Zorica često nije pored šporeta dok kuva, pa joj jela često zagore. Za sebe je rekla da je uvek pored šporeta kada nešto kuva za razliku od Zorice. Maja je rekla Mini da je loše raspoložena zbog nagle promene vremena, rekla je da će svi vremenom biti takvi. Mina ju je ispravila i veselo rekla da se oseća super.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Animal Planet: Dik i Dom u svetu životinja i Borba za kitove: U zemlji vikinga

Zorica je zamerila Miri jer je uzela med. Razlog tome je taj što su Nemanja i ostali, kako je rekla, pojeli celu teglu meda prethodnog dana, a med u nekim situacijama može da spase život.

Firči je pitao Gagija šta će napraviti za pijacu. Rekao je da će napraviti sto, međutim Firči je ubeđen da nema vremena da se napravi sto do odlaska na pijacu. Gagi mu je šaljivo odgovorio da će kupiti sto, a ako ne stigne, odneće nešto odeće na pijacu. Firči je zadovoljan životom na Farmi rekao da ga je Farma preporodila jer je došao na imanje sa problemima, a da sada svako jutro ustaje srećan „kao kuče“. Đus im se pridružio i rekao da želi da napravi nešto specijalno.

U spavaćoj sobi su Mina, Dragana i Maja ogovarale Zoricu. Mini je zasmetalo jer Zorica krije hranu, Maja je stala u Zoričinu odbranu argumentom da Zorica to radi za opšte dobro, da bi ravnomerno rasporedila hranu.

Povezana vest:  Večeras premijera 6 sezone serije “Ljudi iz Jukona”

15.05.14U dnevnoj sobi su sedeli Zorica, Raka i Mira. Zorica je pokušala da od Mire čuje priznanje da je u pravu kada kaže da Mira pripada „mladom klanu“. Pošto je priznala Mirjana je rekla da bi volela da ovakvi uslovi na Farmi potraju još duže kako bi se mlađi posvađali. Ona je zamerila Gagiju jer je sam pojeo celu paštetu iako je znao da na Farmi ima vrlo malo hrane. Takođe ju je iznervirala Milena koja je branila Nemanju iako je on, nešto ranije, pokušao da prospe svu kafu koju su imali u WC. Raka je rekao da je problem u jazu u godinama. Po Zoričinom mišljenju, to nije problem, već je problem osnovna potreba svih, a to je hrana. Raka je rekao da se ne vredi raspravljati sa nekim ko ima samo 29 godina, aludirajući na Nemanju.

Povezana vest:  DVOR 2011, Dragana Tripić i Fiko kralj i kraljica, Ceca i drugi zabavljali dvorane

Đus je pričao sa Milenom iznerviran i ljut jer misli da mu je Zorica uzela boks cigareta. Milena je pokušala da ga smiri rečima da ako cigarete nije stavila na spisak, ne bi smela da ih uzme. Nemanja ga je podržao rečima da bi to gazda trebao da sredi i da se njemu obrati.

Gagi im se pridružio, noseći kafu. Na Milenino pitanje odakle mu kafa, on joj je rekao da mu je Zorica poklonila.

izbacivanje_vladaGagi je u dvorištu prepričavao Đusu šta je Zorica rekla kada mu je dala cigare nešto ranije. Đus se zapitao gde je onda boks cigara i ko ga je uzeo. Posle kraćeg razgovora sa Đusem Gagi je rekao da više ne želi da se meša. Njih dvojica se dogovaraju da nađu njene cigare i da ih ukradu.

Došlo je vreme za duel. U duelu je Vlada bio bolji, međutim to mu nije bilo dovoljno da pobedi Miloša koji je uprkos dupliranju Vladinih glasova ostao na Farmi.