group faking it 2NOVE EPIZODE SERIJE „FAKING IT“ STIŽU NA MTV KANAL

„Karmi“ se vraćaju od nedelje, 1. marta, u 21:30

U prvoj sezoni MTV-jeve komične serije „Faking It“ najbolje drugarice Ejmi i Karma su bile spremne da urade sve kako bi se uklopile i postale deo popularne ekipe u srednjoj školi. Čak i da se pretvaraju da su nešto što nisu – u ljubavnoj vezi. „Karmi“, kako su ih zajedno prozvali, su brzo pristale na ovu neočekivanu igricu i, ponesene novostečene slavom, olako su počele da uživaju u blagodetima popularnosti.

Povezana vest:  Dodela MAC 2020 uživo na TV Pink

Međutim, nevolja je nastala kada je Ejmi postala svesna da ipak gaji romantična osećanja prema svojoj najboljoj drugarici, a Karma konačno uspela da privuče pažnju svoje simpatije Lijama Bukera…

Druga sezona stiže na MTV kanal u nedelju, 1. marta u 21:30 i donosi pregršt novih, uzbudljivih preokreta! Od kada je Ejmi konačno skupila hrabrost i odvažila se da iskaže svoja prava osećanja Karmi, dve BFF-ice pokušavaju da shvate kako će se njihov odnos razvijati. U novim epizodama videćete da li je Karma saznala o avanturi koju su imali njen dečko Lijam i Ejmi i kako će to uticati na „Karmi“. Saznaćete još da li će se Lijam i Karma pomiriti i prevazići probleme, čemu služe tablete koje Loren uzima i može li Šane da izdrži da bude u celibatu?

Povezana vest:  SAZNAJTE KAKO NASTAJE KULTNA SERIJA SOUTH PARK

Nove epizode Faking it gledajte na MTV kanalu od nedelje, 1. marta u 21:30.

P: Nedelja, 1/3 @ 21:30

R: ponedeljak @ 21:00

R: utorak @ 22:40

R: sreda @ 21:50

R: četvrtak @ 21:00